Da li imate preko 18 godina?

Lenhart Tapes Goes Vinyl

Podržite objavljivanje jednog fenomenalnog muzičkog izdanja.

Autor:
9
0

Ukoliko želite sa podržite projekat produkcije novog albuma Lenhart Tapes pod nazivom Duets na vinilu to možete uraditi na platformi Crowdify.

Pesme su komponovane i aranžirane, materijali snimljeni, izmiksani i zapečeni. Dizajn i umetnička rešenja za omot, takođe gotova. Jedino je ostalo da se štampa na vinil. Ako vam ovo zvuči zanimljivo podržite projekat.

Cilj kampanje je da se pokriju troškove štampe ove visoko kvalitetne ploče. Šta god da ostane od novca ide na pokrivanje troškova kasete sa dve posebne pesme, majice i plakata koje su radili Igor Hofbauer, Bernharda Xilko i Johanna Marcadé-Mot. Duets će se realizovati kroz partnerstvo sa Novim Dobom i Pop Depresijom. 

Vladimir Lenhart je već dugo vremena pasionirani sakupljač audio kaseta, snimaka, retke folk muzike, izgovorene reči i raznih matrerijala zvučne propagande, najrazličitijih albuma najrazličitijih žanrova – šta god da zamislite, on to već ima, najverovatnije; i ne samo to, on tu kolekciju nesebično deli kroz svoj solo projekat manipulacije kasetama i semplovima.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: