Da li imate preko 18 godina?

Dragstor otvara šestu klupsku sezonu

Vrata Dragstora otvaraju se ponovo 29. septembra, a ove sezone očekuju nas brojna iznenađenja.

Autor:
2
0

Dragstor otvara šestu klupsku sezonu u petak, 29. septembra, a u njoj su najavljena brojna iznenađenja – od najneobičnijih i najaktuelnijih lajvova do najboljih tehno izvođača današnjice. Pored toga, akcenat će biti stavljen i na folk muziku udaljenih zemalja sa primesama elektronike, koju naša publika nije imala prilike do sada da čuje.

U Drugstoru nas očekuju i brojni koncerti, peformansi, izložbe, predstave – u pokušaju da se razazna i mapira savremena umetnost, kultura i muzika, klub najavljuje dolazak nekih od najautentičnijih predstavnika svojih muzičkih i kulturnih tradicija. Takođe, ove godine Drugstor se širi izvan granica Srbije. Sa ciljem da se pokaže raznolikost aktuelne produkcije muzike, ujediniće snage sa nekim od najboljih underground klubova u Evropi. Oni će preuzimati naše noći, njihovi rezidenti će se smenjivati za našim dj pultevima dok će rezidenti Dragstora putovati i po klubovima Evrope širiti drugstorski vajb.

Do sada je došlo do saradnje sa klubom Institut fur Zukunft iz Lepizig-a a čekaju nas sledeće sa Tresor-om (Berlin), Macao-om (Milano), Arma17-om (Moskva), Bassiani-om(Tbilisi)… Za otvaranje šeste sezone pripremljena je prava drugstorska gozba – ljubiteljima tehna se Silent Servant ne mora posebno predstavljati, pogotovo fanovima Sandwell District-a. Već godinama jedno od najpriželjkivanijih imena otvara sezonu “Katedrali”, u čemu ce ga podržati domaći junaci: Stepn‡ak, A//O, Kaen i Vitanov.

Foto: Boris Miletić

U Black Room-u nastupa Mark Knekelhuis, koji sa lakoćom miri svoje raznolike muzičke uticaje i baca u trans i najstidljivije među plesačima. Upravo će dva najneumornija momka iz “Male sobe” koji su svojim setovima grejali mnoge hladne noći u prethodnim sezonama Dragstora – 33.10.3402 i Stevie Whisper – nastupati sa Markom. Vrata Dragstora se za vas ponovo otvaraju, a najbolje tek dolazi!

Ovde možete videti spisak svih do sada najavljenih eventova. Ispod pogledajte one koji se bliže:

29. septembar: Season VI Opening <§> Silent Servant / Mark Knekelhuis
30. septembar: Ühooda presents Nikita Zabelin(трип, Resonance Moscow, RUS)
02. oktobar: Forest Swords – Live – (Ninja Tune / UK) at Drugstore

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: