Da li imate preko 18 godina?

Otvoren konkurs IV ciklusa programa “Kreativno mentorstvo”

Ako želite da hodate brzo, koračajte sami – ako želite da stignete daleko, koračajte sa nekim.

Autor:
0
0

Da li želite da razgovarate nasamo sa uspešnim ljudima koje zaista cenite, da čujete njihovu razvojnu priču – kako su došli do tačke u kojoj se danas nalaze, kako su prevailazili prepreke i ostvarivali ciljeve? Da li imate potrebu da se posavetujete sa onima koji mogu da Vam pruže releventna znanja, iskustva i uvide? Da li bi Vam značilo da sa tim osobama podelite izazove sa kojima se suočavate, prodiskutujete opcije koje su pred Vama ili da zajednički dođete do nekih mogućnosti na koje nikada niste ni pomislili? Ako je odgovor DA, pozivamo Vas da se prijavite na jednogodišnju avanturu zvanu „Kreativno mentorstvo” i stvorite sebi prostor za razmenu znanja, ideja i iskustava.

Konkurs za novi ciklus programa „Kreativno mentorstvo” trajaće od 28. septembra do 19. oktobra i namenjen je perspektivnim profesionalcima u oblasti kulture iz cele Srbije zainteresovanim za mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju.

Zainteresovani za učešće u programu treba da popune prijavni formular (Google Form) koji će biti objavljen 28. septembra, i da pošalju ažuriranu biografiju (CV) na srpskom jeziku na info@kreativnomentorstvo.com. Sve dodatne informacije o konkursu možete naći na ovom linku.

O programu „Kreativno mentorstvo”

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni program koji postoji u Srbiji od 2012. godine i pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture promovišući mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.

Kroz „Kreativno mentorstvo“ talentovane, posvećene i angažovane mlade osobe aktivne u oblasti kulture bivaju povezane sa odgovarajućim mentorima u odnosu na svoje potrebe i interesovanja, a kroz niz aktivnosti, treninga i događaja stiču uvide, kontakte i informacije do kojih sami ne bi došli.

Mentiji „Kreativnog mentorstva” su budući lideri u polju kulture, koji imaju viziju kako će njihov profesionalni razvoj doprineti široj zajednici, i zašto će postići svoje ciljeve brže i bolje uz podršku i vođstvo mentora.

U prethodna tri ciklusa programa mentori/ke su bili vrhunski domaći i strani profesionalci, između ostalih: Jasna Dimitrijević, direktorka Zadužbine Ilije M. Kolarca, Aida Ćorović, aktivistkinja za ljudska prava, Dušan Tomić, partner u KPMG, Toni O`Brajan, nekadašnji direktor British Council-a za Zapadni Balkan, Mete Kjuel Nilsen, bivša ambasadorka Danske u Srbiji, Marija Desivojević Cvetković, potpredsednica Delta Holdinga, Maja Lalić, kreativna direktorka Miksera, Olga Svoboda, direktorka GI Group HR Solutions, Branko Dimitrijević, profesor i teoretičar umetnosti, Milan Petrović, predsednik Srpske asocijacije menadžera, Helen Laršon, bivši ataše za kulturu Ambasade Švedske u Beogradu, Borut Vild, jedan od vodećih grafičkih dizajnera u regionu i profesor na FMK, i drugi.

Pokrovitelji četvrtog ciklusa “Kreativnog mentorstva” za sada su Coca Cola Hellenic, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, ERSTE banka i Francuski institut u Srbiji. Naši partneri su Gi Group HR Solutions, Nova Iskra, Mokrin House, štamparija Vizartis, EPIC ASSISTANTS i drugi.

U okviru kampanje predstavljanja konkursa 4. ciklusa o programu „Kreativno mentorstvo” se možete informisati i uživo na sledećim lokacijama:

Četvrtak 28. septembar, 18h – Nova Iskra, Gavrila Principa 43, Beograd
Utorak 3. oktobar, 17h – Narodno pozorište, Trg Koste Trifkovića 2, Sombor
Sreda 4. oktobar, 18h – Zaječarska inicijativa, 7. Septembra 2, Zaječar
Ponedeljak 9. oktobar, 18h – Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla”, Kej Mike Paligorića 2a, Niš
Utorak 10. oktobar, 18h – Galerija Matice Srpske, Trg Galerija 1, Novi Sad
Četvrtak 12. oktobar, 18h – Kulturni centar, Narodne omladine 1, Zrenjanin

Facebook //  Instagram // YouTube  

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: