Da li imate preko 18 godina?

Megan Foks u novom filmu Lazara Bodrože

Triler "Aurora" snimaće se u Srbiji. Ovo je priča o astronautkinji stacioniranoj u svemiru kako bi nadgledala solarne oluje koje ugrožavaju zemlju.

Autor:
4
0

Holivudska zvezda Megan Foks, najpoznatija po ulogama u filmovima “Transformersi” i “Nindža kornjače”, igraće glavnu žensku ulogu u trileru “Aurora”, koji će režirati Lazar Bodroža. Početak produkcije filma zakazan je za maj u Srbiji.

Kompanija Arclight, koji predvodi Gari Hamilton, udružila je snage se sa Džordanom Gartnerom (producentom filmova Spring Breakers i The Virgin Suicides) i Tobijem Gibsonom (radio na franšizi “The Lego Movie”) za produkciju i finansiranje ovog filma. Scenario su napisali Pit Bridžis, Tobi Gibson i Stjuart Vilis (scenarista filma Restoration).  Izvršni producent je Tim Peternel.

Arclight će početi prodaju prava za distribuciju novog Bodrožinog filma na Evropskom filmskom marketu koji se održava u okviru Berlinala.

“Aurora” je priča o astronautkinji stacioniranoj u svemiru kako bi nadgledala solarne oluje koje ugrožavaju zemlju. Ona otkriva da šok-talasi tih solarnih oluja menjaju tok vremena što je nagoni u emocionalnu i psihološku borbu sa sopstvenom prošloću i sadašnjošću.

“Oduševljeni smo što nastavljamo šampionske priče sa jakim ženkama na čelu. Aurora je prelepa vizuelna gozba postavljena u svemiru, a Megan je savršena za ulogu osobe koja se bori protiv demona iz svoje prošlosti”, kaže Hamilton neskrivajući zadovoljstvo zbog saradnje sa Gartnerom, Gibsonom i Bodrožom.

Lazar Bodroža kaže da tačan datum početka snimanja filma još nije poznat, ali je izvesno da će se to dogoditi ove godine u Beogradu. “Kada Megan Foks dođe u Srbiju, biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju”, ističe Bodroža.

Lazar Bodroža na setu filma “Ederlezi rajzing”

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: