Da li imate preko 18 godina?

Whisky Fair

Prilika da probate preko 50 vrsta viskija, ali i hranu koja u sebi sadrži ovo alkoholno piće!

Autor:
0
0

Prvi Sajam viskija održaće se u Beogradu 19. i 20. novembra u Mikser House-u. Irski, škotski, američki…preko 50 vrsta ovog pića biće predstavljeno beogradskoj publici uz sjajan celodnevni program.

Zamišljen kao događaj koji će u toku dva dana trajanja imati izuzetno bogat program. Whisky Fair će predstaviti brojne vrste ovog popularnog pića, zemlje u kojima se najčešće proizvodi, ljude koji ga najbolje poznaju, te će pored neizbežnog zabavnog dela ovaj sajam imati edukativni karakter, kroz upoznavanje publike sa svojevrsnom kulturom ovog čuvenog alkoholnog pića.

Whisky Fair je jedinstvena prilika da pored degustacije preko 50 različitih vrsta viskija, posetioci čuju i neke zanimljivosti na temu ovog pića, probaju hranu koja u sebi sadrži viski, kao i tradicionalna jela zemalja iz kojih nam dolazi viski.

U duhu tradicije koju vezujemo za viski, organizator se pobrinuo da posetiocima tokom trajanja sajma osmisli posebnu scenografiju koja će podsećati na čuveno doba prohibicije, gde će publici biti udobno, ali pre svega zabavno. Svaki posetilac uz kartu dobija konzumaciju i poklon iznenađenja, a imaće priliku i da učestvuje u brojnim zabavnim aktivnostima: bilijar, berbernica, black jack ili polaroid.

Činjenica da postoji toliko različitih vrsta ovog pića, zemalja koje se ponose njegovom proizvodnjom, poznatih ljudi iz svetskog šou biznisa koji se vezuju za određene brendove i podatak da je organizator dobro pripremio svaki segment ovog sajma, obećavaju nesvakidašnji vikend u Beogradu.

Još jedan razlog da posetite Whisky Fair jeste i humanitarni karakter ovog sajma– deo novac od prodaje žetona za bilijar i black jack doniraće se Miksalištu.

viski-sajam

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: