Da li imate preko 18 godina?

Apgrade festival – nova bina u saradnji sa klubom Drugstore

Festival elektronske muzike Apgrade od 12-15. septembra donosi najjači repertoar do sada i to na novoj lokaciji - u izazovnom prostoru Luke Beograd. 

Autor:
4
0

Uz glavni stejdž gde će se smenjivati neka od najtraženijih imena elektronske muzičke scene današnjice kao što suLaurent Garnier, Tale of Us, Helena Hauff, Moodymann, David August i Matthew Jonson, Apgrade se širi na još jednu binu čiji program uređuje tim beogradskog kluba Dragstor u saradnji sa Red Bull Music.

Tik iza glavnog podijuma sa kapacitetom od nekoliko hiljada posetilaca, na intimnijoj, novoj „§“ bini u Luci Beograd nastupaju FJAAK, Skee Mask, Regen, Low Jack i Orpheu The Wizard. Uz njih, na programu je i trio lokalnih didžejeva, 33.10.3402, SAUD i Aaska, čiji su setovi obeležili žurke u jednom od najboljih klubova jugoistočne Evrope.

Klub Drugstore je poznat po vrhunskoj programskoj šemi čiju će esenciju preneti i na program nove bine u okviru Apgrade festivala u Luci Beograd. U punih sedam sezona ovog andergraund centra imali smo priliku da slušamo imena (mnoga i po prvi put) kao što su: Surgeon, Moritz von Oswald, Rabih Beaini, Hieroglyphic Being, JTC, Florian Kupfer, Mick Wills, Rodhad, Function, Tommy Four Seven, i drugi. Svoje aktivnosti klub je odavno proširio sa striktno elektronskog muzičkog programa na koncertne večeri, teatar i izložbe.

PETAK 13. septembar
FJAAK | Orpheu The Wizard | 33.10.3402 | Aaska

U petak kao hedlajneri nastupaju Apgrade miljenici FJAAK, kao i suosnivač Red Light radija, Orpheu The Wizard. Domaću podršku pružaju Drugstore resident DJ 33.10.3402 i Aaska, didžejevi koje svakog meseca možete da čujete u ovom beogradskom klubu.

Feliks i Aron, koji čine duo FJAAK, vraćaju se u Beograd nakon plodnog leta i nastupa na Afterlife partiju na Ibici, Awakenings-u, Melt-u i Sziget-u. Orpheu, jedan od omiljenih selektora i digera među domaćom publikom, će nakon nekoliko klupskih nastupa u Beogradu zabeležiti i prvi festivalski.

SUBOTA 14. septembar
Skee Mask | Low Jack | Regen | SAUD

U subotu za DJ pultom je Skee Mask čiji je album „Compro“ bio jedno od najpuštanijih izdanja prošle godine. Do nedavno anonimni producent iz Minhena radi tehno setove u kojima do maksimuma eksperimentiše u svojim stremljenjima ka ambijentalnom i deepzvuku. Ovom članu Ilian Tape porodice pridružiće se naše predstavnik istog nemačkog lejbla, Regen.

Drugi hedlajner je Low Jack iz Pariza, glava iza Editions Gravats lejbla i pravi unikat među didžejevima. Geins’t Naït, Maoupa Mazzocchetti, Clara!, Krikor Kouchian i mnogi drugi koji su izdavali za Editions Gravats, potvrđuju nepredvidivu raznolikost i muzikalnost Low Jack-ovih setova. SAUD iz kolektiva SUTRA zasigurno sprema tešku artiljeriju i najnovije među bengerskim trendovima.

Orpheu The Wizard

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu festivala ili na Facebook event-u. Pojedinačne karte, komplete i kartu za žurku zatvaranja za Apgrade festivala možete da kupite na svim prodajnim mestima GIGSTIX-a i Ticketvision-a širom Srbije, kao i onlajn

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: