Da li imate preko 18 godina?

Preklopni telefoni Samsung Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 nepogrešiv su izbor za svaki stil

Savršen dizajn, vrhunske performanse i atraktivnost učinili su da telefoni na preklop ponovo budu u modi.

Autor:

Za savremenog potrošača nije više dovoljno da je kupljeni proizvod koristan. Estetika je odavno bitan kriterijum pri kupovini. Potvrda dolazi i sa novim modelima Samsung telefona. Reč je o dva nova preklopna pametna telefona Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3. Nedavno predstavljeni, ovi modeli su već u rukama svetskih trendsetera širom sveta, onih koji smatraju da telefon mora da sadrži vrhunske performanse, da bude savršenog dizajna, a da njihova atraktivnost privlači znatiželjne poglede dok njihov život čine lepšim, udobnijim i produktivnijim.

Šarmer za svaki džep

Kompaktni preklopni šarmer Galaxy Z Flip3 oduševljava jer sa svoja 4,2 inča može da stane u bukvalno svaki džep. Čak i kada je preklopljen s njim možete fotografisati, slušati muziku ili čitati poruke na spoljnom 1,9 inčnom ekranu na kome se prikazuju i sve notifikacije s društvenih mreža, kao i broj koraka i druge korisne informacije. A kad ga rasklopite, na 6,7 inčnom Dynamic AMOLED ekranu s Full HD rezolucijom možete uživati u omiljenim filmovima, serijama ili videima na društvenim mrežama. Ako u međuvremenu morate da odgovorte na poruku, samo podelite ekran i prepustite se multitaskingu.

S obzirom na to da može da se savije pod uglom od 75 do 115 stepeni, Galaxy Z Flip3 vam pruža beskonačne mogućnosti fotografiranja i snimanja. Napravite savršeni selfie bez ruku ili snimite oštar video bez straha da će vam se zatresti ruka. Samo postavite svoj Galaxy Z Flip3 pod željenim uglom i odaberite savršenu pozu, a on će odraditi ostalo. Naravno, bez stativa ili selfie štapa jer može stajati potpuno samostalno. Sve fotografije i videi vaših nezaboravnih trenutaka ili najdražih modnih kombinacija će imati dovoljno prostora uz 256 GB memorije, zato ne ograničavajte svoju kreativnost.

Multitasking nikada nije bio lakši – uz Galaxy Z Fold3

Mobilni telefon je alat koji treba da se prilagodi nama, našim potrebama i željama, a ne obrnuto. Zato smo mislili na svaki detalj koji će vam olakšati posao i ulepšati zabavu. Na ekranu od 7,6 inča na kome možete bezbrižno koristit aplikacije kao što su Microsoft Teams ili gledati videe i pratiti omiljene serije ili filmove. Ako vam je multitasking u krvi i volite da spojite lepo sa korisnim, jednostavno podelite ekran i sve aktivnosti obavljajte istovremeno. Galaxy Z Fold3 vam omogućava istovremeni rad u tri aplikacije. U tome vam dodatno može pomoći i S Pen olovka koja je kompatibilna sa oba preklopna pametna telefona!

Slikajte iz više uglova jednim klikom uz Galaxy Z Fold3

Pet kamera na tri različite pozicije daju vam savršeni ugao, za koji bi se pomučili i profesionalni fotografi. Neka vaši profili na društvenim mrežama dobiju širu sliku, koja će verodostnojno preneti atmosferu i ambijent koji želite da podelite sa dragim osobama.

Prednja kamera ispod ekrana magično nestaje čim se Infinity Flex ekran od 7,6 inca uključi – ne ostavljajući ništa drugo na ekranu osim onoga što se prikazuje. Bez zasebnog otvora za kameru, kako bi ceo prostor bio prepušten vašem uživanju ili radu.

Za klasu bezbedniji

Izgrađeni od najizdrživijeg Armor Aluminium materijala, s obe strane zaštićeni Gorilla Glass Victus staklom, a unutrašnji ekran štiti rastegljivi PET omotač. Važno je napomenuti da zbog Infinity Flex ekrana i napredne Hideaway Hinge tehnologije sklapanja oba pametna telefona mogu da izdrže preklapanje od 200 hiljada puta. Takođe, Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 su prvi preklopni pametni telefoni koji donose vodootpornost IPX8 standarda.

Stvarajte trendove i naručite sada!

Predprodaja traje do 26. avgusta (ili do isteka zaliha) – do kada možete ostvariti popust od 12.000 dinara na ove modele. Takođe, možete iskoristiti dodatni popust otkupne vrednosti starog telefona i dodatni bonus od 12.000 dinara za određene modele. Za ostvarivanje promotivnog prava potrebno je registrovati se putem aplikacije Samsung Members Lounge najkasnije do 19. septembra 2021. godine. Za više informacija posetite https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-z-fold3-z-flip3

Za više informacija o modelima Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 i slušalicama Galaxy Buds2 posetite sajt  www.samsung.rs. Za materijale za medije i detaljnije opise posetite www.samsungmobilepress.com/galaxyunpacked.