Da li imate preko 18 godina?

One Remote to rule them

Žice definitivno nisu više u modi

1
0

Hoće li naš dugogodišnji tv partner Pilot konačno otići u zasluženi zaborav? Ovo je univerzalni daljinski koji će po svemu sudeći staviti tačku na postojanje univerzalnih daljinskih.

ray

Ray Super Remote je univerzalni „tač skrin“ daljinski upravljač i svojim izgledom podseća na današnje smart telefone. Sličnih je dimenzija i ima par tastera sa strane. Četiri, preciznije. Mute, volume up and down, and sleep-wake. Sve se dalje odvija preko displeja. Ray koristi sjajno osmišljen vizuelni korisnički interfejs koji nam omogućava da samo jednim tap-om izaberemo željeni program ili hit seriju na displeju. Možete bez listanja po programima odmah otići na omiljeni kanal, u potpunosti kastomizovati daljinac i time sebi prekratiti muke listanja 12000 nepotrebnih kanala. Pronađete kanal ili emisije koje zelite, sačuvate u memoriji i dobijate ih odmah na displeju.

 

Isto tako možete menjati uređaje kojima upravljate. Jedna od lepota koje nam donosi jeste i lakoća upravljanja, toliko je jednostavan da prilikom memorisanja emisija zapravo vidite na ekranu to što birate. Od sada, i dete može jednostavno pronaći sliku Sunđer Boba i sa jednim tap-om pustiti crtani, dakle, roditelji spremite se!!

Remote_Stack

Ono što ga odvaja od ostalih je mogućnost da jednostavno i brzo pristupite ostalim uređajima, jedino što je potrebno je WIFI konekcija i bar osnovno znanje o uređajim koje želite da povežete. Pored povezivanja preko WIFI-ja za nostalgične i večite romantičare tu je i stara dobra IR (infrared) kontrola sa listom podrške za više hiljada “starijih” gadgeta.

Ray daljinski ima dual core processor na 1.2 ghz, 1gb ram memorije i 8 gb interne memorije što će u potpunosti biti dovoljno za sve vaše potrebe. Displej od 4.8 inča obećava sjajan užitak, a baterija kapaciteta  2980 mAh dozvoljava autonomiju rada bez punjenja par dana. Ono što se možda može zameriti je domet Infrared-a, samo 10m. Pamtimo i bolje rezultate.

 

Ray je kompatibilan sa svim vodećim svetskim brendovima, postoji i mogućnost da se kontaktira proizvođač ukoliko vaš uređaj nije na listi.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: