Da li imate preko 18 godina?

“Noć u novom svetlu” sa telefonom Samsung Galaxy S 22 Ultra

Autor:

Ulični umetnik i TikTok zvezda Fet Kep Sprejz dosta dugo je imao problem – njegova umetnost uglavnom nastaje noću, što znači da nikad ne može da snimi ono što radi. Njegov rad, talenat i kreativnost je, na svu sreću, prepoznala kompanija Samsung i omogućila da ovekoveči svoj kreativni proces kamerom modela Galaxy S22 Ultra koja može da snima i pri veoma slabom osvetljenju.

Zajedno su napravili celu kampanju pod nazivom „Noć u novom svetlu“, koja daje novo značenje noćnim fotografijama. Kroz četiri epizode bili smo u prilici da dobijemo ekskluzivan uvid u nove umetničke radove koji imaju za temu lisicu, noćno stvorenje.

Filmovi su emitovani na linku https://www.samsung.com/rs/explore/photography/night-in-new-light/ i sastoje se od sledećih epizoda:

1. Noć u novom svetlu – Samsung Galaxy S22 Ultra i Fat Cap Sprays prikazuju kreativnost – kada padne mrak

2. Obožavaoci na svakom uglu – Zahvaljujući kameri Samsung Galaxy S22 Ultra telefona, ulični umetnik Fat Cap Sprays dopreće do obožavalaca nadaleko i naširoko

3. Od prolaznog do trajnog – Galaxy S22 Ultra će zabeležiti noćnu umetnost u njenom najboljem svetlu

4. Slike koje traju zauvek – Putovanje u digitalnu inovaciju moguće je samo zahvaljujući Galaxy S22 Ultra  telefonu.

Sloboda beleženja zadivljujućeg sadržaja pri skoro bilo kakvom osvetljenju je po prvi put omogućila da kreativnost Fet Kep Sprejza živi i nakon što padne mrak. Ovi filmovi prikazuju neverovatno putovanje koje otkriva nove načine nanošenja spreja, povezivanja sa obožavaocima i čak jedinstvenog spajanja fizičkog i digitalnog sveta umetnosti.

Nightography funkcija za najbolje noćne fotografije

Galaxy S22 Ultra se odlikuje S Pen olovkom i naprednim Nightography i video funkcijama, što ga čini najmoćjim Ultra uređajem koji je Samsung ikada napravio. Omogućava vam da pravite snimke kojima nije potrebna naknadna obrada – u skoro bilo kojim uslovima osvetljenja. Napredne Nightography funkcije koje su dostupne na svim uređajima porodice S22 vam omogućavaju da pravite čiste, jasne video snimke i prednjom i zadnjom kamerom, bez obzira da li snimate tokom dana ili tokom noći. Uz S Pen olovku, Galaxy S22 Ultra je mnogo više of telefona. Oslanja se na nasleđe Note serije i stvara nove načine da budete kreativni i produktivni.

Za više informacija o Galaxy S22 Ultra posetite link. 

 

Lajkuj:

Ostavite komentar: