Da li imate preko 18 godina?

Mobilni telefon koji određuje tvoj stil

Alternativa za lap top je konačno pred nama, u dosta manjoj verziji, ali uz savršene karakteristike.

Autor:

Sa nama su 24h dnevno, koristimo ih 7 dana u toku nedelje, a nema promene ni kada je reč o njihovoj upotrebi na godišnjem nivou jer od 365 dana ne postoji dan kada se odvajamo od njih. Pored toga što se konstantno usavršavaju uz pomoć visoke tehnologije, pa tako unose promene i u naše rutine i planove, postali su naš asesoar, kojim određujemo svoj stil, način života i interesovanja.

Govorimo, naravno, o mobilnim telefonima. U neprekidnom toku unapređivanja funkcija, usavršavanja dizajna i raznih inovacija, ove godine se izdvojio jedan koji je doneo nešto zaista novo – brzinu, efikasnost i organizovanost u jednom uređaju, a koji, pored svega toga, pruža neverovatno iskustvo korišćenja kako na spoljašnjem, tako i na unutrašnjem ekranu. Upoznajte Samsung Galaxy Z Fold3.

Pored toga što poseduje standarne funkcije na koje smo navikli, ovaj telefon je često u ulozi našeg ličnog asistenta ili čak dnevnika jer mu možemo poveriti kako privatne, tako i poslovne informacije. Znajući sve o nama, ovaj uređaj nam se prilagođava pomoću Flex mode-a, a zajedno sa nama ispunjava brojne obaveze tokom dana i postaje sastavni deo našeg života, koji bez kompromisa oslikava naš lifestyle.

Iz tog razloga, alternativa za lap top je konačno stigla u dosta manjoj verziji, a s obzirom na to da poseduje savršene karakteristike, možete je poneti svuda sa sobom i koristiti na bilo kom mestu. Ovaj telefon se može pohvaliti opcijom Multi-Active Window, kao praktičnim alatom za unapređenje produktivnosti čime pruža mogućnost otvaranja tri aplikacije u isto vreme, dok unapređen Taskbar olakšava izmenu aplikacija koje koristite, bez vraćanja na početni ekran.

Bilo da je sklopljen ili rasklopljen, Galaxy Z Fold3 uvek nudi nove mogućnosti i iskustva. Bez obzira na to da li volite enterijere ili pejzaže, ovaj telefon može napraviti savršene fotografije uz pomoć pet različitih kamera, koje se nalaze na tri različita mesta. Ukoliko ste ipak veći ljubitelji selfija, kamera ispod ekrana magično nestaje čim se ovaj Infinity Flex ekran od 7,6 inča upali, a tako ne ostavlja ništa drugo na njemu, osim onoga što se prikazuje.

Ako uživate u slušanju muzike dok obavljate poslovne ili bilo koje druge zadatke, sa ovim telefonom nema greške jer Dolby Atmos tehnologija i stereo zvučnici pružaju impresivan zvuk, koji možete slušati satima.

Iako je odličan i vrlo praktičan za „biznis korisnike”, ne manjkaju mu ni karakteristike koje su idealne ukoliko želite da se zabavite. Čitav katalog optimizovanih aplikacija koje dolaze uz Galaxy Z Fold3 telefon zadovoljavaju sve potrebe, ali u slučaju da želite da preuzmete i aplikacije drugih izdavača, ovaj telefon će svakako to omogućiti i pružiti potpuni doživljaj.

Kada je u pitanju telefon koji dočarava vaš stil, na dizajnu se svakako nije štedelo – zaobljeni uglovi koji doprinose eleganciji, Samsung ultratanko staklo, kao i panelni sloj zaštite, koji ga čini 80% izdržljivijim nego pre, samo su neki od benefita koje dobijate ovim uređajem.

Već sada izaberite onaj koji je po vašem ukusu – Galaxy Z Fold3 u fantomskoj crnoj, fantomskoj zelenoj ili fantomskoj srebrnoj boji, a za koji god da se odlučite nećete pogrešiti jer je došlo vreme za eru novih mobilnih telefona koji pružaju maksimum svega onoga što želite.

Više informacija o samom uređaju možete pronaći na sajtu: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/