Da li imate preko 18 godina?

Da li je i koliko (ne)bitno šta jedemo?

“True quality has a known origin”.

1
0

Nekako svi mi volimo da kažemo da je ovo ili ono uradio “naš čovek”. “Jesi li video šta napravi onaj naš čovek, nek vidi svet šta znaju naši ljudi!” E, ovo jeste napravio “naš čovek”.

origintrail11

Aplikacija OriginTrail bavi se praćenjem ciklusa proizvodnje, distribucije i prodaje prehrambenih proizvoda, ili bolje rečeno pruža punu transparentnost kada je u pitanju lanac snabdevanja potrošača hranom. Dakle, ovaj servis vam pruža uvid u to gde je kravica pasla, na kojoj farmi je mleko dala, kojim je putem mleko putovalo, i gde je to mleko vas ugledalo.

origintrail9

Tako možda po prvi put u ovom društvu, čija se samosvest tek budi, izvesnu kontrolu kvaliteta željenog proizvoda. Praćenje proizvoda od njegovog nastanka do pojave u supermarketima postao je svetski trend. Samim tim, vaše poverenje u proizvod  raste, a proizvođač, želeći da bude konkurentan u trci globalnog konzumerizma i što veće potrošnje, ima obavezu da opravda kvalitet.

Koristi se jednostavno, skeniranjem koda na proizvodu dobijate osnovne informacije, možete sa lakoćom komentarisati ili oceniti proizvod i tako omogućiti proizvođaču odgovarajući feeback. Ova aplikacija pretvara svaki proizvod sa police supermarketa u okosnicu direktne interakcije između vas i proizvođača. Što se tiče njih, oni na taj način mogu temeljnije upoznati klijente i tržište i komunicirati sa njima o relevantnim novostima ili nekim budućim koracima ili najavama.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: