Da li imate preko 18 godina?

BRAPP aplikacija

A fun way to share your life to music

2
0

Brapp aplikacija je praktično online stejdž za svakoga ko zeli da jednostavno i globalno deli svoj talenat i sarađuje sa ostalim nadarenim i nadahnutim ljudima. Brapp omogućava međusobnu interakciju između ljudi koristeći univerzalni i verovatno najlepši svetski jezik, muziku.

Na ideju da možete posedovati muzički  studio na telefonu, u vašem džepu, došao je Niki Mukhi, CEO i Co-founder, želeći da svako može da napravi svoj muzički video u trajanju od 1 minuta , koji posle može šerovati prijateljima i follower-ima. U svoju ideju ukombinovao je nekoliko ključnih faktora, masovno šerovanje muzike uz aktivno učešće svih korisnika bez plaćanja nepotrebnih licenci ili dozvola i istovremeno mogućnost da muzički  producenti iz prve ruke u realnom vremenu dobiju feedback od publike.

Aplikacija vam omogućava da iskoristite neke od postojećih muzičkih podloga i vašim telefonom napravite snimak i sve to upakujete u 60 sekundi. Izaberete ritam i uključite snimanje, kamera opali i vaš mini studio u telefonu krene da miksuje pevanje ili repovanje, dodaje video filtere i onda ceo taj paket sprema za slanje. Ova mobilna muzička platforma je interesantna onima koji jesu ili misle da jesu talenovani.

icon175x175

 

Aplikacija je besplatna, jedino što može biti problem, za sada, jeste podrška samo za IOS, ali uzevši u obzir da je poduhvat star tek nekoliko meseci, očekivao bih dosta iznenađenja od autora. Smatram da bi bilo zgodno da razviju aplikaciju i za ostale operativne sisteme, ili možda da nas obraduju muzičkim temama nekih malo zvučnijih imena sa svetske muzičke scene.

Screen Shot 2015-12-14 at 10.13.52 PM

Novi svet, nova pravila. Opustite se, dajte mu po volumenu i ovaj put zaista zablistajte, neka kamera zabeleži ono sto već dugo čuči u vama. Svet očekuje nekog poput vas. Ovo je novina koja realno može promeniti dosta toga. Snimite spot, pevajte vašu pesmu i očekujte najbolje.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: