Da li imate preko 18 godina?

Authentic Weather – The Most Honest Weather App

Iskrenost koju ne očekujete, bar kad je u pitanju vreme.

Ovo je jedna od aplikacija koja će vas prosto „na keca“ oduvati ili vam se neće svideti nikako! U potpunosti je drugačija od svega na šta smo do sada navikli. Postoji bukvalno hiljade aplikacija divno dizajniranih koje vam mogu tačno, precizno i besprekorno pokazati vremenske uslove, ali gde je tu zabava?

weather13

OK, 12 stepeni je, biće kiše u večernjim časovima, severoistočni vetar duva brzinom ….??!! Authentic Weather je sigurno jedinstvena i originalna u svojim predviđanjima. I ne samo originalna, dobićete odgovor pravo u lice, bez ulepšavanja. Onako kako jeste, samo želi biti iskrena sa vama. Baš u trenutku u kom se obavezno žalimo na vreme, a to stvarno svi volimo, biće nam neprocenjiv svaki screenshot koji podeli sa nama. Urnebesno!

 

Kul stvar je što sada možete da kukate i da se žalite, a istovremeno i da šerujete na twitter-u ili facebook-u how its fucking raining or its damn hot u vašem gradu. Jednostavno swipe right pa vašu sliku i priliku (ne)vremena podelite sa prijateljima. Share the F…ing force all around you!

Ukoliko niste zadovoljni screenshot porukom, jednostavnim pritiskom na displej telefona mozete otkriti sve one dosadne stvari u vezi sa prognozom. Lokaciju, temperaturu. Eventualno promeniti jedinice u metričke. Ili one druge.

Zbog svog nezgodnog karaktera, dugačkog jezika i drskog stava , IOS je relativno skoro stavio App na svoju listu dok ostali nisu imali što za zamerit. Možete je naći i za Android na Google Play i za Blackberry na BBW.

Svaka prognoza podrazumeva i određeno predviđanje vremena unapred. Ima toga i ovde, pogrešili ste ako ste mislili drugačije, ali samo za tri dana. Dosta. Prognoza je za aktuelni trenutak, ostalo otpada! Tu zapravo i svaka sličnost sa drugim aplikacijama iz weather porodice, prestaje.

Lajkuj:

Komentari:

  1. Laza says:

    Aplikacija se placa, u Srbiji ne postoji App Store za iOS

Ostavite komentar:

Slični članci: