Da li imate preko 18 godina?

Bacite izlizane japanke i zaboravite na tri broja veće kargo bermude!

Wishlist menswear. Inspiracija za muškarce, par stvari koje znam da volite da nosite, preobražene u prolećni trend.

Kako grane sunce, tako grad preplave muškarci koji nose široke bermuda sa džepovima oko kolena, uz omiljene japanke koje su već poprimile oblik stopala još pre jedno tri godine, ali su i dalje nosive… Nisu. Bacite ih, molim vas!

Sprovela sam istraživanje među devojkama, pitala sam ih: “Da li bi njihov budući dečko nosio izlizane japanke?” Sve smo rekle “ne”.  A vi kako hoćete.

No, da se vratimo na početak, bacite ih. Kupite nove, nisu skupe. I možete ih nositi na uske farmerke, ili iscepani šorc, znate kako to surferi rade.

3

Massimo Dutti

Kad smo kod šorceva, te kargo bermude tri broja veće, koje ti dođu do ispod kolena, takođe zaboravi. Što se ljutiš sad? Pa imaš ih sigurno bar pet godina. Zar nisam u pravu? Mene one podsećaju na Studentski park, bombu Jelen piva i duboke starke sa vezanim pertlama oko zgloba.  Evo naježila sam se.

Ima onih elegantnih šorceva što izgledaju kao kraća verzija donjeg dela odela. Ili ako misliš da ti je to neudobno, samo nađi stvarno svoju veličinu teksas šorca i rešeno. Svaka će se okrenuti da ti vidi leđa u tome.

4

Tommy Hilfiger

Stvar koju mnogo volite da nosite su široke pantalone. Evo jedne malo drugačije verzije istih. Ove sezone je u modi izgled sicilijanskog mafijaša – duboke široke pantalone na običnu belu majicu i sako preko. Nađi pantalone u kojima se tvoj ćale oženio, to su te. Ako nisi siguran kako bi trebalo da ti stoje, pogledaj sliku u nastavku teksta.

2

Zara 

Trenerke. Već sam jednom pričala o njima. Pričaću ponovo, šalvare i trenerke su u trendu poslednjih par sezona i to je jedna vrlo divna stvar i za ribe i za likove, pošto možemo da opravdamo one dane kada nam ništa ne stoji kako smo hteli, i kada smo posle porodičnog ručka shvatili da treba da izađemo na piće, a kaiš je već na poslednjoj rupi. Baci sako preko i sa plitkim patikama (i čarapama) ili lepim kožnim mokasinama izgledaćeš kao da si izašao sa fešn vika, dok ti međ nogama pirka.

1

Les homes urban, Ann demeulemeesterBurberry

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: