Da li imate preko 18 godina?

Wishlist // Uhvati bidermajer

Dresscode za elegantno i efikasno hvatanje kite cveća na venčanju tvoje najbolje drugarice.

3
0

Sezona svadbi sa sobom vuče par pravila koje devojke striktno poštuju godinama – ne nosi crno, ne nosi belo, budi bolja riba od mlade, i izuj se na kraju.

Okupili smo se danas ovde da bi vam pokazala kako možete bez tih pravila.

mangozara

Crno nije samo za sahrane, crno je elegantno i kao što muškarci nose tamna odela, možeš i ti da nosiš tamnu haljinu. Gledaj da nije tesna, da ima blago širu formu ili da je drapirana, izgledaćeš seksi, ali ne tako da rodbina sa gerijatrije balavi za tobom.

asos

Ako bi nosila belo, gledaj da to bude kombinezon, zanimljiviji je od haljine, a i niko neće primetiti da si u „mladinoj boji“ ako ti autfit ne liči na kapkejk. Namaži se malo bronzaturom ili koji minut solarijuma, da napraviš kontrast između svog zimskog tena i odeće koju nosiš. Naravno da sve boje dolaze u obzir, ali seti se mature, ne želiš još jednu takvu grupnu sliku zar ne? I… probaj da zaboraviš na saten, nije lepog mirisa posle par sati cupkanja na sitno-sitno.

zaramango1

Obuću biraj tako da bude zanimiljiva i nosiva cele sezone, da ona bude ta koje daje akcenat bojom, i da ti bude udobna. Nema ništa gore od bosonogih kuma koje skaču po bidermajer, i onih baletanki na lastiš koje čuvaju u torbici dok ne zagusti. Nađi platfome, one će te izdužiti, a imaju blag pad tako da te neće boleti noge od plesa. Izbegavaj najlonke, one se na fotkama sijaju. Ako misliš da će ti biti hladno, napravi foru pa nosi neke kul čarape na sandale kako to rade na red carpetu.

Ne pokušavaj da zaseniš mladu, jednostavno nije ni stilski moguće. Zaseni ostale ribe, jer su one te koje će se baciti na onog jedinog dobrog tipa na svadbi, dok se budeš guzila na zajedničkoj slici sa mladencima.

Šta drugo da ti kažem osim lep provod, ponesi flastere i punjač za telefon.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: