Da li imate preko 18 godina?

Wishlist Teodore Karamarković

Teodorin pogled na muškarca u Beogradu – u isto vreme James Dean i 007, junak iz francuskih romana, Jason Statham i Sean Connery...

Subota jutro, ideš do Pržionice na kafu, gledaš da obučeš nešto udobno, vikend je. Ali postoji razlika između kućne trenerke i izlazne. Navuci izlaznu, upari sa šuškavcem. Fora je da izgledaš kao da se nisi trudio, pa i nisi u stvari, samo imaš dobre komade odeće na sebi. I molim te, plitke čarape. Nema lepše stvari od golih zglobova na muškarcu.

zara-2

Krenuo si na techno u Drugstore-u, sav si u crnom onako berlinski, ali navuci jašu beogradski. Ipak je hladno u svitanje.

bershka

U isto vreme si James Dean i 007. Kožna jakna odaje utisak da te baš briga što ideš na poslovni sastanak u Square Nine, dok sa druge strane na sebi imaš sve po Bontonu. I kao što rekoh, došlo je proleće, goli zglobovi su obavezni kao i Eau de Sauvage koji miriše na džez, duvan i Old Fashioned.

square-nine1

Izgledaš kao glavni junak iz francuskih romana. Pušiš pljugu i zamišljen zapisuješ nešto u svoju crnu moleskine svesku dok čekaš kafu u Od usta do usta. To je klasika koja je uvek u modi, samo nauči da voliš rolku, žene se lože na to. Jason Statham i Sean Connery nose crne rolke… I’m  just sayin’…

zara

Lajkuj:

Komentari:

  1. Eleazar says:

    Smejurija! Dragi muškarci, sudeći po ovim slikama slobodno kupujte žensku garderobu 2 broja manju, ili još jednostavnije pozajmite od svojih devojaka! O Bože! Kao iz Neckermann kataloga!

Ostavite komentar:

Slični članci: