Da li imate preko 18 godina?

Uz svaku kupljenu flašu devojka gratis

Šta slavimo, čemu se radujemo? Boljem znam, ali bolje se ne stvara magično u ponoć kad zamisliš želju. Moraš nešto i da učiniš.

Da, tebi pričam, i ako si se uvredila znači da sam u pravu, slobodno klikni x u gornjem desnom uglu ili ostani i dozovi se pameti.

Možeš se uvući u svoju kondom haljinu, pokazivati jedine atribute koje imaš i keziti se tim veštačkim osmehom, a tlo pod nogama se ljulja od istrošenih splavarskih dasaka dok ti fosili plaćaju cugu i ti se daješ na rate. Žao mi te je. Žao jer na novac gledaš kao na luksuz koji ti samo muško može priuštiti i ne shvataš da je taj papir samo vredan ako dolazi kao nagrada za ono što sama stvoriš. U mašini si, sistemu koji te vrti i proždire a mozga sve manje i manje, čestitam uspela si daćemo ti orden.

A ja bih glamur. Za sebe, za tebe, za sve nas.

Ono blještavilo koje izbija iz tebe kad kročiš u prostoriji potpuno pokrivena, a toliko mnogo otkrivaš. I ne mislim na glamur samo kao na način odevanja, glamur si ti onako kako hodaš, kako dišeš, kako govoriš jer jedno bez drugog ne mogu.

Kao što ni ljudi ne mogu jedni bez drugih a otuđili smo se, pomalo odustali. I šta onda slavimo, čemu se radujemo? Boljem znam, ali bolje se ne stvara magično u ponoć kad zamisliš želju. Moraš nešto i da učiniš. To ne znači da sediš i bleneš u ekran euforično potpisujući online peticiju, bravo za humane namere u njih ne sumnjam, ali sumnjam u inteligenciju. Bajke jedino uspevaju u Disney produkciji, za ove realne ćeš morati da se pomeriš dalje od stolice.

Vidiš, ovaj tekst je trebalo da vam predloži šta da obučete za Novu godinu. Ako ćemo se praviti da nam je to najveći problem u životu napisaću što bih i svake godine – gomila šljokica ili metalik, jer kad može jelka da se kiti što ne bismo i mi.

Samo bez onih uskih majica i haljina bez bretela sa našivenim šljokicama u prednjem delu, ne znam kako se stručno zovu, smeće verovatno.

Od nakita predlažem da nosite dostojanstvo, super ide uz sve.

Jedino je bitno da se dobro provedete a ja ću skromno, pijana na radnom mestu jer kapitalizam. Živeli!

kejt

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: