Da li imate preko 18 godina?

Stil Nine Bačun

U ovoj paleti predstavljamo Zagrepčanku Ninu, jednu od dizajnerki kolektva Oaza, čije odevanje zavisi od trenutnog raspoloženja, doba dana, mena meseca, grada u kojem je …

1
0

Čime se baviš?

Plivam u oceanu vizualnih umjetnosti. S otoka na otok, s pučine na dno, te s dna na pučinu. Kao što bi stih rekao u nedogled.

IMG_2509

Omiljeno mesto u gradu?

U posljednje vrijeme mi je najdraži Burgeraj. Imaju najbolje burgere u gradu, odličan izbor finih piva i ugodnu glazbu, meni je to dovoljno.

Gde voliš da doručkuješ?

U Oazi.

Gde odeš kad hoćeš da se zabaviš?

Ovisi o tipu zabave koji želim. Ponekad mi je za zabavu potreban mali krug bliskih prijatelja u vlastitom domu, a ponekad se želim zabavljati okružena nepoznatim ljudima daleko od svega.

Gde odeš kad hoćeš da se odmoriš?

Za mene ne postoji stroga granica između zabave i odmora. Zabavu smatram svojevrsnim odmorom i obratno. Na prvu bih rekla putovanje kao odgovor. Ali putovanje i odmara i zabavlja i umara, ah taj začarani krug. Kino.

Najdraži komad odeće koji poseduješ?

Podsuknja slavonske narodne nošnje. Da budem preciznija svi komadi koji su iz kategorije narodna nošnja. Sad sam se sjetila! Imam jedne divne vunene čarape iz šumadijske narodne nošnje, totalni su hit.

Koja boja dominira tvojim ormarom?

Neboja tj. crna, a nju oplemenjuju šareni detalji.

Volim biti neprimjetno primjetna, što bi značilo da me najviše vesele posebni detalji, pa tko ih primjeti taj primjeti.

IMG_2482

Najstariji komad odeće koji poseduješ?

Imam dosta stare odjeće, volim antikne stvari, obično ih kupujem na putovanjima, stvarno mi je teško izdvojiti jedan komad, ako šeširi kao dodatak ulaze u kategoriju odjeće, onda bi rado spomenula jedan šešir s antiknog sajma u Argentini, zovem ga Zorro šešir.

Koji je poslednji film koji si odgledala?

Posljednji film kojeg sam gledala, a u kojem sam uživala je Chloe in the Afternoon Erica Rohmera kojeg obožavam.

Film kom se uvek vraćaš?

Casablanca (1942.), šarmantni Humphrey Bogart i neodoljiva Ingrid Bergman, uz “As Time Goes By”Ah romantika. A eto vidiš, još nikad nisam bila u Casablanci.

Album, pesma kom se uvek vraćaš?

Portishead Dummy, vraća me u jedan poseban period mog života.

Sajt koji posećuješ svakog dana?

Evo gledam history, osim društvenih mreža, a za javnost (smeh), odem na http://pitch-present.com/.

Šta nikada ne bi obukla?

Moram priznati da ima puno toga što nikad ne bi obukla, no kako ne volim postavljati brane, podvlačiti crte i govoriti nikad, onda bi rado uložila veto i preskočila ovo pitanje.

IMG_2512

Šta si poslednje kupila od odeće?

Posljednje sam kupila 2nd hand kožnu jaknu iz 80ih, naručila cipele kod postolara, te filigransku narukvicu kod lokalnog zlatara, spremna sam ući u Novu godinu (smeh).

  • Šnala

    Vijetnam / Sapa

  • Haljina

    2nd HAND / Bologna

  • Čizme

    no name / Stockholm

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: