Da li imate preko 18 godina?

Pljusak i ćevapi

Wishlist // Kako se obući za ovogodišnju proslavu 1. maja, Praznika (Ne)rada

5
0

Bliži nam se Prvi maj, a sa njim kako to svake godine bude i kiša. Ako ste kao ja, i niste ljubitelj kišobrana, pripremila sam vam kabanice i gumenjake, stvari koje smo mrzeli kao klinci, a ispostavilo se kao praktična i kul stvar.

1

Zara, Asos, Pull&Bear

Pošto je u srpskoj kulturi praznik rada najneradniji dan u godini, čak više i od prvog januara, ljudi mnogo vole da onda izađu u prirodu i rade nešto… Tipa vrte roštilj, piju, jedu, piju još malo, zatim sede na travi dok u radijusu od deset metara oko njih ima pet tranzistora sa različitom muzikom i puno dece koja skakuću i vrište.

2

Neki klinci i dalje imaju oko vrata zvončiće od Vrbice, što je dobro pošto ih čuješ gde su a i daje dodatni beat celoj atmosferi. Obično se desi da je svake godine neki pljusak uoči ovog praznika, ali to nas nikako ne sprečava u našem planu, čak nam je i lakše da zabodemo nogice od stola jer je mekša zemlja.

3

S obzirom da nam Prvi maj dođe nešto kao srpska verzija Coachelle, izabrala sam autfite koji će vam pomoći da ostanete suvi, a i po poslednjim trendovima, plus kad ne držiš kišobran, imaš obe ruke slobodne da jedeš pljeskavicu.

4

Rein, Hunter.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: