Da li imate preko 18 godina?

Stil Zorane Stojanović

Paleta

Autor: Fotograf: Marija Strajnić

Zorana je modni dizajner, od kad je upisala fakultet bavi se modom i trudi se da od toga živi. Odeća koju pravi nalazi se u butiku Klasa, zajedno sa odećom još deset mladih dizajnerki.

Moj stil je sportska elegancija, ali stvarno. Taj izraz je prilično unakažen ali mislim da stvarno najbolje opisuje način na koji se oblačim. I kontrasti, spojevi. Mislim da je to estetski ključ koji meni najviše odgovara, uvek je zabavno kad je nešto u kontrastu. Spoj skupog i jeftinog na primer.

“Klasa je nastala pre 3 godine kao spoj 10 devojaka sa iste klase uz želju da sve zajedno napravimo nešto veliko. Radnja nam je prvo bila u čumiću. Tamo je sve i počelo. Ali nekako tek od kad imamo zasebnu radnju (Višnjićeva 2) stvari se zapravo dešavaju. Imamo prave muštirije i to je zapravo najlepši deo, kad si u kontaktu sa ljudima koji nose odeću koju praviš. Sva odeća koja je izložena u radnji su revijski modeli, tako da ljudima retko kad odgovaraju. I onda pravimo po meri, što ljudi vole, osećaju se posebno.”

zorana6

U narednih par godina bih volela da Klasa još više napreduje, da imamo svoju proizvodnju, da stvari odu na još viši nivo. volela bih da radimo zajedno i ubuduće, jer se odlično slažemo.

zorana7

Blogovi koje pratim svakodnevno su Fashion Gone Rogue
I Bandcamp za muziku.

Patike – Adidas
Duks – Sanja Stepanović (Klasa)
Kaput – Zorana Stojanović (Klasa)
Šešir – Marni
Helanke – H&M

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: