Da li imate preko 18 godina?

Stil Tatjane Radičević

Paleta

Autor: Fotograf: Marija Strajnić

Tatjana je studirala japanski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. U nekom trenutku počinje da se bavi fotografijom, a trenutno radi kao foto editor u agenciji HNS Creative.

“U poslednjih par meseci dosta vremena provodim u kancelariji, što nije bio slučaj do sada. Bavim se organizacijom snimanja i slikanja, ali sam i dosta vremena ispred kompa gde se bavim samom selekcijom materijala.”

tati2

“Od kad znam za sebe pravim kolaže i moodboardove, i to mi je nekako hobi još uvek. Kad malo bolje razmislim prilično ima veze sa art direkcijom na neki način, kojom i planiram da se bavim u budućnosti.”

“Inspiriše me moda koja dolazi iz perioda ’90 godina, ali paralelno sa tim i moda iz ’40. Taj neki Hollywood glamur mi je strava.”

tati5

“Često se motam po Kalenić pijaci, tamo nađem većinu svoje garderobe, i na Limundu. Ali kad primim platu odem do Zare i H&M-a, to je neka realnost ovde u Beogradu. Mislim da mi je moda na neki naćin filter kroz koji ispoljavam kreativnost – na svakodnevnom nivou. Često se obučem prilično kostimski, skoro pa čudnjikavo za naše standarde.”

tati8

tati9

Džemper – H&M
Pantalone – Zara
Naočare – Vintage shop “Švorc”, Banjaluka
Torba – Vintage shop “Galeta”
Ogrlica – Iz osnovne škole
Patike – Nike
Čarape – Calzedonia

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: