Da li imate preko 18 godina?

Stil Tamare Kecić

Paleta

Autor: Fotograf: Marija Strajnić

“patika farmerka dukserica kožna jakna.”

“Već dosta dugo radim u kafiću KGB, to je lokal koji moja sestra vodi već 4 godine a ja joj pomažem od samog početka. Ujedno, to mi i oduzima najviše vremena, ali sam konačno odlučila da se pozabavim nečim što oduvek hoću, a to je da krenem u školu šivenja i krojenja.”

IMG_4374

“Ja bih stvarno svoj stil opisala kao sportski – patika farmerka dukserica kožna jakna, a kada je toplo – papuče šorc majica ranac. Bukvalno toliko od mene. Odeću uglavnom kupujem po second hand radnjama i na pijaci, mislim da su to možda još i najkvalitetnije stvari koje mogu da se nabave.”

“Mislim da je većina plaćenih stvari po radnjama precenjena, a ne volim da dajem pare za sitnice koje se brzo cepaju i troše.”

“Odem na pijacu i kupim sve što mi se dopadne, bilo da je komad prevelik ili čak muški. Onda odem kod svoje krojačice koja bukvalno prekroji i suzi šta god da zamislim. To najčešće radim sa farmerkama, po pijacama ima baš dobrih farmerki iz 80ih i 90ih. Krojačica mi ili suzi, ili skine struk, zameni dugmiće…napravi po mojoj meri. Moram da je pomenem – krojačica Zdenka u  ulici Koče Kapetana, ima mali krojački studio i stvarno je veliki car.”

 

“Ono što stalno imam na sebi su i ovih par komada nakita. To je baš neutralan nakit, tako se i zove nevidljivi nakit. Tanke sajlice od zlata sa sitnim polu dragim i dragim kamenjem. Taj nakit pravi Mirjana Ranković, dugo se bavi time , pravi po porudžbini i jako je posvećena.”

IMG_4365

Jakna – Levi’s
Majica – second hand
Patike – Nike
Farmerke – Kalenić pijaca
Džemper – Zara
Ranac – Samsonite
Prstenje i ogrlica – Mira Ranković

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: