Da li imate preko 18 godina?

Stil Pavla Jakičića

Paleta

Autor:
0
0

Pavle studira menadžment i produkciju pozorišta radija i kulture na Fakultetu dramskih umetnosti. Voleo bi da se njegova buduća profesija kreće u domenu umetnosti i kulture, ali do tada se oprobava u različitim sferama.

“Pre nedelju dana završilo se snimanje filma “Bićemo prvaci sveta” Darka Bajića na kom sam radio kao drugi asistent režije, i to je prvi put da sam radio taj posao. U principu trčiš konstantno i radiš zanimljive stvari. Nije monotono, stvari se stalno menjaju. I nekako sam odlučio, ako mi propadne plan za master u inostranstvu, upisaću master fimske produkcije ovde. Organizacija festivala je takodje nesto sto mi je super zanimljivo, nemam neku posebnu preferencu od muzickih do festivala hrane, zanimljiv mi je taj organizacioni sistem.”

pavle4

“Teško mi je da se predam jednoj stvari, imam osećaj da kada bih se sada predao jednom poslu, jako brzo iscrpeo svu kreativnost. Kao da što više različitih stvari radim kreativnost mi je veća. Pre nekog vremena počeo sam da pišem scenario. I taj proces se nekako spontano dešava. Drug mi je pre nekog vremena ispričao o Woody Allan-ovoj taktici, kad mu ideja ili misao padnu na pamet zapiše u svesku i stavi u fioku. To sam počeo da radim, zapisujem i sklanjam.”

“Što se oblačenja tiče trudim se da nađem komade odeće koje baš ne nose svi. U principu ako mi se nešto svidi i imam lovu kod sebe – kupiću. Ako ne naćiću nešto slično. Nikad ne kupujem preko neta, nešto mi tu nije leglo. I retko kad probam stvari, obično prislonim na sebe i to mi je dosta da steknem sliku.”

pavle7

pavle8

Najveći hobi mi je muzika. Slušanje muzike. Konstantno slušam muziku i istražujem novu. Pesma koju slušam na repeat u poslednje vreme je KALEIDA – Think.

Sajtovi i blogovi na koje svakodnevno odlazim su:

nowness.com
pescanik.net
newyorker.com
theguardian.com
interviewmagazine.com
soundavenue.wordpress.com

cipele – H&M
šal – H&M
kaput – Pull&Bear
Pantalone – Umberto Lucci
dzemper – Vintage
rukavice – Vintage
naocare – Aldo
torba/kesa – Ikea

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: