Da li imate preko 18 godina?

Stil Nataše Đurović

Paleta

Autor:

“Bavim se manekenstvom, od četrnaeste godine, a sad imam 28. Tako da, karijera je u pitanju i traje prilično dugo. Poslednje što sam radila je revija Suzane Perić, na Fashion Week-u i bilo je strava.”

1

Inače sam iz Podgorice, u Beogradu ću biti još nekih mesec dana. U suštini kada radim revije to je jako dinamično. Dolazim odlazim non stop i navikla sam da je tako.

Svoj stil bih nazvala izuzetno ležernim, kao što se i može videti. Sve mi je apa drapa i u suštini se ništa ne slaže ni sa čim. Mada kad pogledam kako sam se obukla danas, može se reći da sam u tonu, inače nosim sve moguće boje. Tu sigurno ima udela to što sam često na pisti, sređena i na štiklama, i onda imam potrebu da pobegnem od toga u slobodno vreme. Čak i kad izlazim uveče nemam potrebu da se preterano sređujem. Obučem štikle doduše al ostalo ostaje isto. A i to više jer znam da će svi biti u štiklama.

Garderobu kupujem bukvalno gde stignem. Kad god mi se nešto dopadne na prvi pogled obavezno ulazim i gledam bez obzira na to koja je radnja u pitanju. Niti da li košta 5 eura ili 200 eura. Ako mi se dopada, a mogu da priuštim, ja kupim.

Evo danas su na meni najskuplje naočare ovo ostalo bukvalno može da se sklopi u malo više od 50e. Duks sam kupila mlađem bratu ali ga ne nosi. A u ovoj majci koju imam ispod duksa obično spavam…

5

4

Patike – Reebok
Helanke – H&M
Duks – Ušće
Tašna – Mona
Majca – Zara
Naočare – MiuMiu

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: