Da li imate preko 18 godina?

Stil Anđele Vitorović

Studiram istoriju umetnosti. U slobnodno vreme šijem, vozim bicikl, posećujem umetničke izložbe, maštam, maštam i maštam... Kada bih morala da odeberem deo svoje svakodnevnice koji me najviše ispunjava to bi definitivno bila jutra.

Autor: Ilustrator: Marija Strajnić
0
3

“Nemam jedan izvor inspiracije, inspiriše me sve što je oko mene.”

Volim da se probudim rano ujutru, otvorim prozor da u stan uđe svež vazduh i jutarnji sunčevi zraci, slušam muziku dok doručkujem i polako se spremam za predstojeći dan. Međutim, ono što me zasigurno najviše ispunjava jeste šivenje kome bih volela više da se posvetim, ali na žalost nemam dovoljno vremena. Vikendi su obično dani u nedelji kada posvećujem vreme sebi i svojim interesovanjima i punim baterije za radne dane.”

IMG_4983

“Teško mi je da formulišem način na koji se oblačim – zapravo ne bih znala da opišem svoj stil oblačenja.
Drugi ga najčešće opisuju kao vintage, ali ne bih se ograničila samo na to, jer način na koji se oblačim zavisi od mog raspoloženja, ali i od inspiracija koje su ostavile utisak na mene.”

IMG_4990

“Odeću najčešće kupujem u second-hand radnjama, na pijaci ili na sniženjima. Naravno, za dobre cipele uvek bih odvojila više novca kad god sam u mogućnosti (pa čak i kad nisam, priznajem, priznajem), ali teško mi je odolim kad vidim veoma snižene cipele u Zari ili H&M. Za mene su cipele, kaputi i šeširi jako važni u mom oblačenju i njima pridajem više značaja pri kupovini nego ostatku odeće koju kupujem.”

“Da budem iskrena, ne pratim modne trendove. Mislim da modni trendovi treba da posluže kao inspiracija, ne za suvo kopiranje istih bez imalo mašte i ličnog pečata.”

“Samo može da bude smešno i da „bode“ oko kada iznenada svi na ulici nekreativno vezuju kariranu košulju oko struka, ali daleko od toga da me to nervira.”

IMG_4978

 

Lajkuj:

Komentari:

  1. Jovana says:

    Kada god pogledam ovu rubriku Paleta, to je kao da sam otvorila Zarin katalog. Meni je jasno da se vaši prijatelji svi isto oblače, i da se autori ove rubrike druže sa sličnim ljudima, ali to onda čini ove tekstove dosadnim, jer svaki novi je isti kao i prethodni. Uglavnom, ja volim modu, ali ovo mi je najdosadnija rubrika kod vas.

  2. Lazar says:

    Slazem se u potpunosti sa Jovanom !

  3. Sara says:

    Samo napred! Svida mi se angle…. Konacno real talk a ne “soli pamet” . oldican site

Ostavite komentar:

Slični članci: