Da li imate preko 18 godina?

MATES: kolekcija “Fame” za jesen i zimu

Mladi modni dvojac predstavio je svoje nove modele u okviru prve digitalne modne revije u Srbiji.

Autor:
0
1

Osim što predstavlja digitalnu revoluciju u domaćoj modi, kolekcija “Fame” za jesen i zimu, dizajnerskog dua MATES, vraća nas u vreme iz koga su ponikla neka od najvećih imena u modnom svetu. Prezentacija koja je ovaj brend, ali i njegove ljubitelje, odvela korak dalje, prikazana je na Instagram profilu MATES, putem insta-storija i na IG TV-u. Na ovaj način, dizajneri su nadogradili svoj digitalni pristup, koji je bio prisutan od samog početka; prema njemu su prepoznatljivi i za njega su prethodnih godina bili i nagrađivani.

Eklektične boje, ženstvenost i seksipil predstavljeni naglašenom figurom, ali i dekadentna atmosfera koje se ogleda kroz razgirane slojeve resa, glavna su odličja kolekcije pod nazivom „Fame“. Ni njeno ime nije stiglo neočekivano, budući da upravo ovakva vizija vraća u modu devedesetih i vreme kada su modeli poput Kejt Mos i Naomi Kempbel privlačili svu pažnju javnosti, kako svojim pojavljivanjima na pisti, tako i na podijumu nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih klubova.

„Imali smo želju da na jednom mestu prikažemo kombinaciju materijala i tekstura po kojoj smo već prepoznatljivi, novu energiju u predstavljanju mode, ali i način na koji muzika krči put modnim trendovima i koja oslobađa ljude da rade upravo ono što žele i vole“, poručuju MATES.

Još jednom, dizajneri su prikazali ženu koja je moćna i neustrašiva, te komunicira modu na pravi način, a ujedno je fokusirana samo na najintrigantnije i najzabavnije trenutke života. Sasvim je sigurno da bismo na nju mogli da se ugledamo i svet oko sebe, bar povremeno, pogledamo kroz ružičaste naočare.

Lajkuj:

Komentari:

  1. Mina says:

    Koliko god da volim modu mislim da su počeli da preteruju, žene više liče na izmučene cirkuske nakaze nego na ljude. Zamislite bilo šta od gornjih outfita na sastanku… užas.

Ostavite komentar:

Slični članci: