Da li imate preko 18 godina?

Kobbler

Pre mesec dana, u centru Beograda otvorena je nova prodavnica obuće za muškarce

3
1

Kobbler je luksuzna prodavnica muške obuće i aksesoara otvorena početkom septembra u ulici Cara Lazara broj 5. Tim koji stoji iza ovoga čine zaljubljenici u cipele, čija je vizija da domaćem tržištu prikažu i ponude modele britanskih, francuskih i španskih brendova. Ideja im je da pobegnu od očekivanog fokusa na italijansku izradu i prošire postojeću ponudu na tržištu.

 

IMG_5764prostorgg

Obuća koju možete naći u konceptualnoj prodavnici Kobbler, izrađena je specijalnom“Goodyear Welted“ metodom koja podrazumeva i do 250 ručnih operacija, preko 75 različitih komponenti i intenzivni rad u trajanju od 3 do 8 nedelja da bi se napravio samo jedan par cipela.

Od brendova su u ponudi Grenson i Cheaney cipele i čizme koje stižu pravo iz Northampton-a, centra engleske industrije obuće, dok Carmina Shoemaker i Berwick 1707 dolaze iz Španije, sa ništa manje kvalitetnom ponudom. Čarape engleske kuće Pantherella u vlasništvu Burberry grupe dolaze iz Leicester-a u Engleskoj, dok najkvalitetnija kolekcija proizvoda za negu obuće iz stare francuske radionice Saphir Medaille D’Or stiže iz Pariza. Iz Kobbler-a najavljuju i dolazak svetskog giganta Church’s za početak 2016. godine.

Odabir asortimana je rađen sa izetnom pažnjom i posvećenošću. Za sada su prisutnije klasične forme, međutim, tim Kobbler-a planira da proširi asortiman ležernijom obućom i patikama, sa namerom da ostanu striktno posvećeni muškom delu publike.

Enterijer je interesantnog i luksuznog karaktera i teži pročišćenosti.

Detaljne informacije o obući kao i cene možete naći na njihovom sajtu: http://www.kobbler.rs/

Lajkuj:

Komentari:

  1. puji fume says:

    “Enterijer […] teži pročišćenosti”

    Haahahhahah! Bravo! Ulepsali ste mi dan! :*

Ostavite komentar:

Slični članci: