Da li imate preko 18 godina?

IN(STAGRAM)SPIRATON

Napravili smo listu od deset mladih inostranih modnih brendova koji su vredni pažnje

1
0

Svake godine se na sceni pojavi veliki broj novih dizajnera – talentovanih, mladih i željnih uspeha. Neki od njih ponude nešto zaista novo i sveže! Napraviti garderobu možda deluje jednostavno, međutim pored stila, koji svemu tome prethodi, nephodno je umeti prevesti ga u garderobu. Pored smisla za biznis, posedovanja tehničkog obrazovanja, i (intuitivne) predstave o tome šta bi ljudi želeli da ponesu, mora da se poseduje i jasna vizija. Ovo su samo neki od mladih brendova koji su se pojavili na mapi, i trude se da zauzmu svoje mesto.

U trenutku kada je normcore u svoj svojoj slavi, pojavljuje se brend – Nomia. Vrlo brzo dizajnerka biva primećena, i njen pročišćeni stil, sklon tomboy estetici postaje a must. Poigrava se sa interesantnim i inovativim materijalima, a sam dizajn od kolekcje do kolekcije ne trpi velike promene i ostaje dosledan sebi.

#TBT Beige Vinyl crop tops and periwinkle painters pants that never get produced…

A photo posted by NOMIA / Yara Flinn (@nomianyc) on

Koonhor je brend koji čini dizajnerski duo iz Singapura (školovali su se u Njujorku). Njihova estetika je androgena i uglađena, a sebe smatraju građanima sveta, te je i njihov dizajn usmeren na globalno tržište.

Ji Oh je rođena Koreanka odrasla u Seulu. Studije je završila na Central St. Martinsu u Londonu i na Parsonsu u Njujorku. Njen dizajn je elegantan i pomalo androgen. Ona smatra da odeća nikad ne treba da nadjača nečiju lepotu.

@lydiachanelhunt in #jiohs16 @whoisjakejones

A photo posted by JI OH (@jiohny) on

Maryam Nassir Zadeh je vlasnica koncept prodavnice u Njujorku, a svima je zapala za oko obuća koju ona dizajnira – prefinjena, specifičnog kolorita, i pomalo retro forme.

MNZ showing in ?? Gallery L-J12 Rue Commines 75003

A photo posted by Maryam Nassirzadeh (@maryam_nassir_zadeh) on

Mansur Gavriel kult nastao je zbog njihove torbe koja podseća na koficu- kao simbol nonšalantne žene koja brine o svom stilu. Poznati po neutralnim i zemljanim tonovima, sa ponekim akcentom na boji, razvijaju aksesoare jednostavnih formi, velike funkcionalnosti i lepote.

Happy #nationalhandbagday! @purseblog

A photo posted by Mansur Gavriel (@mansurgavriel) on

Marqueas Almeida, brend stacioniran u Londonu, svoj vizuelni identitet gradi oko estetike devedesetih sa primesom sirovih materijala i njihovih obrada, sa mnogo teksasa i predimenzioniranim formama. Ova garderoba donosi nove ideje o modi i o slobodi da izgledamo baš onako kako želimo.

@badgalriri looking great in lilac with our AW15 fur jacket this weekend at #coachella ?? #rihanna #marquesalmeida #aw15

A photo posted by Marques Almeida (@marques_almeida) on

Ashley Williams je mlada britanska dizajnerka koja obećava. Njen dizajn je upadljiv i evidentno inspirisan supkulturama. Poznata je po grafičkim printovima i poigravanju sa ženstvenošću.

@thepopmag ?❤️

A photo posted by @ashleywilliamslondon on

Gabriel Colange. Godine 2008. nakon što se usavršavao u brendovima poput Roberto Cavalli i Versace, ovaj italijanski dizajner je lansirao svoju modnu kuću. Njegov dizajn je elegantan, jasan, a odeća je (kažu) izuzetne izrade. Iako ne predstavlja novost za milasku scenu, tek prošle godine je proglašen jednim od finalista čuvene LVMH nagrade.

GIADA FW 2015#karimsadli #giovannibianco #lexiboling #gabrielecolangelo #gabrielecolangelodesign

A photo posted by Gabriele Colangelo (@gabrielecolangelodesign) on

Jacquemus je pravo osveženje na pariskoj sceni. Ovaj mladi dizajner osnovao je svoj brend sa svega devetnaest godina i od tada se probija u svetu mode. Njegova odeća pomerenih volumena i krojeva, sve više biva primećena.

" L'ENFANT DU SOLEIL " #JACQUEMUS NOW AVAILABLE ON OUR ONLINE SHOP AND OUR 95 STOCKISTS.

A photo posted by SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) on

Kao peti u generaiji Njujorčana, Jerome vrlo dobro ume da hoda po liniji između stila i seksepila, a njegov dizajn je nešto između Versace-a i Altuzarre.

Be extraordinary. #531jerome #pier59studios #nyfw

A photo posted by 5:31 JÉRÔME (@531jerome) on

 

 

 

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: