Da li imate preko 18 godina?

Zovi čovika!

Splitski reper 7. decembra u Beogradu.

Autor:
0
1

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) priprema prvi solistički nastup u Beogradu. Nastupiće u SubBeernom centru, u petak, 7. decembra!

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode. Ponovno, jer svako ozbiljniji fan Vojka V zna što je radio prije Dječaka.

Vojkov povratak soliranju se pokazao odličnom odlukom jer je njegov prvi singl ,,Zovi čovika” pregledan više od 700.000 puta u prva četiri meseca. Sada broji skoro 2 miliona pregleda!

Da to nije bila puka slučajnost, pokazao je i singl koji je usledio – uspešni eksperiment kojim je Vojko spojio naizgled dve nespojive kombinacije, tvrdi rap Kreše Be (Kreša Bengalke) i zabavni melos Tončija Ha (Tončija Huljića) ,,Pasta Italiana”.

U mecec dana preslušalo ga je 800 000 ljudi, što ga čini najvećim rap hitom 2018. godine u regionu.

Trećim singlom je nastavio da obara sopstvene rekorde i već sad je postao najtraženiji izvođač u našem delu sveta. Svi pitaju može li nastupati, a Vojko V na to kaže #NeMože!

Ulaznice su već u prodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22). Trenutno je dostupna superpromo kategorija ulaznica po ceni od 800 dinara.

Lajkuj:

Komentari:

  1. Marko says:

    Da dodamo spisku i još jednu stvar:

    https://www.youtube.com/watch?v=sRAkP9B1AJ4

Ostavite komentar:

Slični članci: