Da li imate preko 18 godina?

Zartical predstavlja 10 najboljih trep traka 2015

Deset najboljih trep stvari u izboru najboljeg mladog srpskog bitmejkera

Autor:

U narednom periodu ćemo vam u okviru Novogodišnjeg specijala B/A predstaviti izbor od deset omiljenih ovogodišnjih numera različitih DJ kolektiva, radio DJ-eva i drugih muzičkih entuzijsta kao i sopstvene liste singlova i albuma godine. Ovom prilikom predstavljamo vam deset omiljenih numera eminentnog srpskog bitmejkera Zartikala. 

Zartical (Žarko Krstić) je predstavnik najsvežije generacije srpskih bitmejkera koji je pažnju javnosti stekao saradnjom sa novim talasom srpskih MC-jeva, prevashodno Mimi Mercedez i drugim članovima Bombi devedesetih, a onda i odličnim niškim MC-jem Mejsijem. Uspeh počinje da gradi i van granica Srbije, te je poslednja značajna takva saradnja sa Method Man-om (Wu Tang Clan) na traci “So Staten“. Ovo je njegov izbor najjačih ovogodišnjih trep kidalica. Uživajte!

 

Iako ovo nije stvar iz 2015, a Blood Money je mrtav i ne može da izabaci pesmu u 2015oj, a ne ide da se pravi bilo kakva trep lista bez njega, jer on je otac jedan, idemo ovaj duet sa Fredom. Strašni momci preuzimaju rizik.

Prejak hit koji ume da se uvuče na ripit vrlo lako.

Future najozbiljniji, najkreativniji i napopularniji trenutno… Svi ‘oće bitove kao njegove, DS2- odličan album. Nadamo se da će ubuduće biti još bolji, jer mu samo ime tako nalaže.

Sho TheDon je lik koji je zadržao NY flow na trep bitovima i baš dobro zvuči, paljevinski do kraja – proverite mu dosadašnji rad.

Ovo je bomba jedna, ja ne znam… ako posle ovog ne kreneš da pomeraš diego, ja ne znam onda, stvarno ne znam… i bit ovaj… gospode zaista…

Moramo jednu za žurkicu. Juicy J u lejd bek maniru, a i ne moraš da smišljaš koreografiju, samo prstima 1,2,3, nabrajaš i ful si.

Najjači beli reper – Kool Keitha u trepu i Gucci Mane gospodin trep lično. Ne znam ko je ovde otac !?

Carevi mladi, bogati svi ‘oće da repuju kao oni, a OG-ijevi ih poštuju.

Moćan bit, dobra fora sa Popajem… Ubistvo od pesme. ‘Vozim se kroz tvoj kraj i možda napravim drajv baj’, to ću da im zabodem ako budem nekad snimao rep.

Za kraj jedan od mojih omiljenih trep izvođača. Sve pesme u životu su mu dobre kao i ova naravno. Zej (Zaytoven) na bitu sigurica, njegove rime klasika kao i svima što repuju danas, samo njegove su uvek malo bolje, i tako svaki put.

Celu plejlistu preslušajte ovde.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: