Da li imate preko 18 godina?

TREP ŽURNAL

Video gerila u akciji opipavanja pulsa srpskog repa

Igrom slučaja početkom leta našao sam se na gajbi Polo Čareta u Zemunu. To je mali stan u suterenu i celom atmosferom me je podsećao na jedan autentičan trap house i poželeo sam da iskoristim tu lokaciju da predstavim Čareta i ono što trenutno radi. Marija i ja smo spletom srećnih okolnosti uradili mnogo više nego što smo zamislili, te se tako jedan video intervju pretvorio u “Trep žurnal”.

Jednog vrelog popodneva sa Čaretom smo razgovarali o njegovim planovima koji su mahom uključivali završetak rada na njegovom četvrtom (!) izdanju „Trepfolk“, pravcem koji je sam krstio. Dušan je inače član najproduktivnijeg rep kolektiva u zemlji (Bombe Devedesetih) koji pored njega čine Mimi Mercedez, Gudroslav, Daki BD i Žakila. Iz Zemuna smo otišli u Jerković gde smo se upoznali sa Vuk Mob-om i ekipom iz Dafina Team-a u njihovom novom studiju.

Naša sledeća stanica bila je Vukova kuća u Filmskom gradu, gde je završavao snimanje nove pesme sa Fox-om. Vuk je širim narodnim masama poznat kao učesnik famoznog reality programa “Parovi“, a sporadično je aktivan na rep sceni od 2009. godine kad je uradio prve singlove sa Rastom i Kaya-om. Veću pažnju rep publike privukao je prošle godine sa nizom sjajnih singlova koji služe kao najava za debi album “Trapzilla”, koji očekujemo ove godine.

Fox je član novosadskog kolektiva Unija i ima značajno veću kilometražu na sceni od Vuka i Čareta, te je utoliko i popularniji. Zajedničko za sva tri MC-ja je da su značajan uspeh ostvarili sa trep pomamom koja je zahvatila Srbiju u protekle dve godine. Pesmu koju su Vuk i Fox te večeri snimili imate priliku da premijerno čujete na početku trećeg dela žurnala.

Pogledajte Trep Žurnal u celosti ovde. Uživajte!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: