Da li imate preko 18 godina?

Surf – Nitetime Magic

Vetar iz kalifornijskog rizorta na obali Dunava; uz Surf je uvek leto. 

4
0

Sa Žarkom Komarom, aka Feloneezy-jem, pričali smo o konceptu događaja koji će u baštu Dragstora nasukati malo peska iz Santa Barbare. 

 

Kakvu muziku možemo da očekujemo?

Čim otopli i približi se leto iznova se oduševim saznanjem da u narednih par meseci svake večeri mogu samo da sednem na bajs i izađem napolje bez ikakvog plana. Onda mi padne na pamet da bi bilo dobro da imam i soundtrack za to pa krenem da pravim playlist-e i tako već godinama unazad.

Ovog proleća smo često sedali kod mene i slušali razne stvari koje odgovaraju toj letnjoj atmosferi i odlučili smo da pokušamo da prenesemo home-listening selekciju u klub, što ne znači da klupski aspekt neće postojati, biće u okviru teme i pristup će biti drugačiji od uobičajenog.

Ekipa iz Drugstore-a će nam pomoći da prilagodimo ambijent svemu što sam gore pomenuo – bićemo u samoj bašti, na otvorenom, ispred prostora u kojem se tokom leta dešavaju žurke. Izgleda super.

Šta je Surf? Daj nam neke ključne reči. 

Noć i leto u gradu.

Opiši nam događaj vizuelno, u jednoj slici. 

 

Kada je prvi događaj u nizu, a kada planirate sledeći? 

Prvi Surf se dešava 31. maja, zatim se viđamo 7. i 14. juna, a pravimo pauzu 21. jer imamo party u subotu, 23. juna. U svakom slučaju, bićemo u bašti uglavnom četvrtkom i dešavanje počinje u 20:00h.

To je plan za jun, a za sve informacije najbolje je da pratite naš Instragram page @surfnite i potražite nas u Facebook events.

A post shared by Surf (@surfnite) on

Ko pušta muziku 31. maja i ko sve čini Surf? 

Phillie P, Do The Math i ja puštamo muziku ove nedelje. Sa nama je i Luka Gaćina. Mia Batajić i ja se bavimo vizuelnim identitom.

Da je Surfnite film, koji film bi bio? Ili možda saundtrek, za koji film? 

Dazed And Confused, Body Double i Night On Earth playing all at once 😂.

Po čemu će se ovaj događaj razlikovati od drugih beogradskih žurki? 

Svratite u četvrtak da vidite o čemu se radi, tamo smo od 8.

Prvi Surf održaće se u četvrtak 31. maja, sa početkom u 20h, u bašti kluba Drugstore. 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: