Da li imate preko 18 godina?

Spusti svetlost na put

Novi album Kralja Čačka u izdanju Pop Depresije. Koncert u Domu omladine 30. novembra.

Autor:
0
0

Dve godine od izlaska debitantskog albuma “Zemlja snova”, Kralj Čačka predstavlja svoj drugi studijski album “Spusti svetlost na put” u izdanju Pop Depresije.

Na albumu se nalazi 12 pesama, snimljenih tokom proleća i leta 2018. u Down There Studiju na Novom Beogradu.

Neke od pesama dugo su već na repertoaru Kralja Čačka u raznim verzijama (Pad u Ljigu, Stoj Kolega), više njih je tokom poslednjih godina izbilo u prvi plan (Spusti svetlost na put, U Istanbul, Mama kupi mi propeler, Nizbrdo pravo, Zašto su tvoje oči prazne), a neke su potpuno nove, nastale tokom 2018. godine (Sklonio sam se od ljudi, Rolaj, Svetle stvari).

Smatramo da ovaj izbor pesama na najbolji način odražava šta je Kralj Čačka danas kao pesnik, autor i muzičar.

 

Album “Spusti svetlost na put” dostupan je na bandcampu i na Youtube kanalu Kralja Čačka, a od polovine decembra i na CD-u, kao i na svim ostalim digitalnim platformama (deezer, Spotify, Apple Music, Google Play…)

Kralj Čačka će u petak 30. novembra u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda od 21h održati koncert. Sviraće nove pesme, ali i poneki stari hit i učiniti da bar na dva sata maštate u tehnikoloru.

Ulaznice su u prodaji na blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Eventima, kao i online po ceni od 800 dinara, na dan koncerta cena će biti 1000.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: