Da li imate preko 18 godina?

Sana Garić – dva nova spota kao najava zimske turneje

U okviru mini turneje zakazani su koncerti u Splitu 14.12. (Judino drvo), Sarajevu 13.12. (Jazzbina) i Beogradu 11.01. (KC Grad)

Autor:
0
1

Singlovi za pesme „Nešto u nama“ i „Cvet na vodi“ sa uspešnog debi albuma „Svet za nas“ Sane Garić dobili su ekranizaciju. Spotovi su kroz sliku u potpunosti uspeli da dočaraju snažne, a suptilne numere „Nešto u nama” i „Cvet na vodi“ sa albuma „Svet za nas“ (Mascom Records, 2017), koji je muzička kritika ocenila kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Rediteljska palica je pripala Dušanu Jaukoviću koji je ujedno i direktor fotografije. Za kolor korekciju bio je zadužen Marko Paunović, a za postprodukciju, digitalni kompoziting i kao asistent kamere — Vladan Điri Vasiljević.

Posle ovogodišnjih uspešnih letnjih nastupa na festivalima kao što su bili INmusic (Zagreb), koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi) i Nišville jazz festival, Sana Garić ujedno novim spotom najavljuje zimsku koncertnu turneju.

Turneja koji će biti održana u klubovima u Splitu 14.12. (Judino drvo), Sarajevu 13.12. (Jazzbina) i Beogradu 11.01. (KC Grad). Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastava Darkwood Dub i Tom Fedja Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.

Publika će na koncertnoj turneji čuti pesme sa albuma „Svet za nas“, ali i zvuk sa novog albuma. Biće to savršen spoj žive i elektronske muzike.

*naslovna fotografija: Marko Ristić EXIT photo team

Lajkuj:

Komentari:

  1. Srbodlak says:

    Au al je omatorila… Zivot je nije stedeo, ili ona njega.

Ostavite komentar:

Slični članci: