Da li imate preko 18 godina?

Rođendanska žurka White City Soul organizacije

Gino Grasso i DJ IRon gosti na proslavi.

Autor:
0
0

White City Soul organizacija proslavlja svoj prvi rođendan! Ovaj kolektiv iza sebe krije strastvene ljubitelje muzike i kolekcionare gramofonskih ploča. Iz njihove muzičke arhive proizilazi uglavnom organski zvuk, usko povezan sa žanrovima poput soula, fanka, diska, densflor džeza, hip-hopa, soulful hausa, kao i svih ostalih srodnih žanrova.

Do sada su pružili beogradskoj publici priliku da u njihovoj režiji čuju DJ-eve kao što su Jazzcat (IT), Donna Leake & Ece Duzgit (UK), Mr. Leenknecht (BL), Clementine (FR) kao i DJ Amir (USA) na nekoliko klubskih lokacija u gradu. Ovog leta imali su privilegiju da imaju svoj stejdž na festivalu ”Mountain Music Fest” na Divčibarima pod nazivom ”Vinyl Stage”.

Gosti:

Gino Grasso // G&D, The Grasso Brothers, BBE Records

Počeo je da kupuje ploče sa 10 godina u periodu kada se zaljubljivao u fank i disko, dok je polako svoju kolekciju upotpunjavao, stidljivo počinje da pušta muziku i da radi kao producent. Prve korake kao DJ pravi u jednom od najpoznatijih andergraund klubova u Bolonji ”Kinky Club”. Zatim slede nastupi širom Italije i Evrope, kao i na drugim kontinentima, a vredni pomena su svakako Roxy u Beču, The East Village and the Bussey Building i Brilliant Corners u Londonu, The Jazz Club u Barseloni i The APT and Le Souk u Njujorku. 2015. postaje rezident DJ u jednom od najpoznatijih Italijanskih klubova – The Diagonal of Forte dei Marmi i ”The Not For Sale” u Ferari, redovan je i gost ”Jazz Carnival Party” u Londonu. 2016. godine zajedno sa svojim bratom izbacuje kompilaciju za BBE Records pod nazivom ”We know how to boogie” koja je dostigla veliku popularnost. Gino, ili kako ga drugi nazivaju ”Disco Don” doneće svoje ploče 23. novembra i pridruziće se rođendanskoj zabavi!

DJ IRon

Prisutan na sceni već 15 godina, puštao je muziku u svim velikim klubovima i na festivalima u zemlji i van nje. Njegov set je fuzija pažljivo probranih sekvenci različitih pravaca punih groova koji jednostavno teraju na igru.

Pored gostiju, na ovoj rođendanskoj zurki nastupiće i svi WCS disk dzokeji – dvojac Funk Technik Group, Milko Djuranović aka Kostur i Somii.

Rođendanska žurka je 23. novembra od 22h u KC Gradu. Cena karte biće 400 dinara tokom cele večeri.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: