Da li imate preko 18 godina?

Prvi singl Ive Lorens

Inspiracija za spot "Never Get Better" je čuveni film "Love" i snimljen je u klubu Šećer

Autor:
0
0

Dvadesetdvogodišnja Iva Lorens je upravo je zakoračila na svetsku alternativnu pop scenu svojim prvim singlom “Never Get Better” koji najavljuje njen EP “Friction” u izdanju Lampshade Media. Spot inspirisan filmom “Love”, koji je režirao Gaspar Noe, stvoren je zahvaljujući grupi talentovanih vršnjaka, predvođenih direktorom fotografije Lukom Trajkovićem.

Ceo predstojeći EP je triologija jedne veze. “Pesma je zapravo o jednom beogradskom DJ-u i nastala je nakon prvog susreta, bolje reći sudara sa ljubomorom, dok sam boravila u beogradskom klubu “Šećer“ na žurci, zato je tamo i snimljen spot” objašnjava Iva.

Njeno pravo ime je Iva Mišović, a dirljiva je priča kako je odabrala svoj umetnički pseudonim.

“Sa sestrom Katarinom sam kao klinka igrala Sims, i onda smo smislile da se naša virtualna porodica preziva Lorens. Iako sam okružena i porodičnom i prijateljskom ljubavlju, nikada nisam zaboravila ni svoju virtualnu familiju i želim da ona živi na svetskim muzičkim scenama”, kaže Iva Lorens.

Kao svoje muzičke uzore navodi pevačice Banks, Billie Elish i Lorde, a odrastala je uz sastave kao što su Gorillaz, Depeche Mode i Moloko. Muzičke studije završila je u Berlinu kao stipendista instituta BIMM, koji su pohađali The Kooks, Marina And The Diamond, James Bay, George Ezra… Radila je i kao voditeljka na regionalnom MTV kanalu.

Iva Lorens je talentovana umetnica, “bedroom producentkinja” komponuje, peva i osmišljava svoje spotove i sve to ukrašava svojim divnim, čistim sopranom u svojoj kućnoj radionici.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: