Da li imate preko 18 godina?

Povratak legendarnog TTPa

Svojim hibrid setom Marko Nastić i Dejan Milićević debitovaće na EXIT festivalu ove nedelje

Autor:

Najpoznatije srpske DJeve Marka Nastića i Dejana Milićevića ne treba posebno predstavljati, ali njihov dugoočekivani novi projekat TTP 2.0, koji će da izvedu po prvi put i to pred Dance Arenom EXIT festivala, svakako da.

TTP (Teenage Techno Punks) su beogradski DJ dvojac, koji su Nastić i Milićević formirali davne 1996. godine. Vremenom je TTP rastao kao ideja i postao simbol nekadašnje beogradske underground scene, a dvojcu se priključio Miloš Pavlović, poznatiji kao Regen. U ovom sastavu, Teenage Techno Punks je postojao do 2002. godine.

Od te 2002. godine, članovi kolektiva fokusirali su se na sopstvene muzičke karijere. Danas, oni su DJ-evi i producenti sa bogatim internacionalnim karijerama i iskustvom koje ih je dovelo do toga da naprave ovaj korak napred – jedinstveni hibrid set na koji se odlučila samo nekolicina izvođača u našem regionu. Sati provedeni u studiju i mnoštvo zahteva publike bili su dovoljan povod Marku i Dejanu da ožive TTP, reinkarnirajući ga u novu muzičku formu koliko sa tehničke strane toliko i žanrovske.

TTP 2.0 je hibridni live set, jedinstven na srpskoj, ali i regionalnoj elektronskoj sceni. Zvuk ovog hibrid seta spoj je modernog i autentičnog tehna, vešto oformljen na temeljima različitih muzičkih stilova Marka i Dejana.

Kombinacija hardvera i softvera, kompleksnih i jedinstvenih zvučnih formacija, TTP 2.0 savršeno uklapa Markovu prepoznatljivu modularnu sintezu sa Dejanovim nepredvidim, Chicago uticajem.

Ideja oko novog koncepta TTP-a jeste ekskluzivna serija eventova koja će svoju premijeru imati na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala ove nedelje, 7. jula s početkom u 00:30h.

 

Lajkuj:

Komentari:

  1. Holly says:

    I’m young again!!!!!

Ostavite komentar:

Slični članci: