Da li imate preko 18 godina?

Platinasti Drejk i 45-ice

Bubble Gum Music Flash

Gomila nekih zamornih glasina i polu informacija zapljuskuje muzičke medije, valjda u nedostatku nečeg sadržajnijeg, što je opet odraz ovog precvalog leta koje ljudi troše na bitnije stvari od šou biz tračeva, ali o nečemu mora da se piše. Pokušaćemo da vam iz te buke attention whore naslova izdvojimo iole suvisle stvari. Uživajte. 

Drake goes platinum

Drejkov tejp sa početka godine je prvo ovogodišnje izdanje koje se prodalo u više od milion primeraka. Ovo je utoliko veći uspeh ukoliko se uzme u obzir da je 2014.-a jedva dobila patinu uspehom albuma “1989” Tejlor Svift na samom kraju godine.

Jamie opens a temporary store

Džejmi xx je nastavio promociju svog uspešnog prvenca “In Colour”. Pored toga što je skoro doveo Young Thug-a na svoj nastup u Boiler Room-u, on je osmislio jedan originalan način promocije. Zakupio je na lokal u kraju Menhetna, koji se zove Noho, na mesec dana gde će se prodavati ekskluzivna materijal vezan za njegov rad, načelno pomenuti prvenac. Lokal je i ukrašen nalik omotu albuma.

rsz_jamie-xx-opens-up-good-times-storefront-in-nyc

RIP Sean Price

Legendarni MC east coast repa je preminuo u snu pre nešto jače od nedelju dana u svom stanu u Bruklinu. Svoju karijeru je počeo u rep duu Heltah Skeltah čiji je album “Nocturnal” iako ne naročito dobro prihvaćen kada je izašao vremenom stekao status kult underground albuma. Sa Smif-n-Wessun-om i nizom eminetnih imena tadašnje underground NY scene je napravio kolektiv Boot Camp Clik, posle čega se posvetio solo karijeri i izbacio tri solo albuma. Ostaće upamćen po neverovatnim tvrdim versovima iza kojih je uvek provejavala doza humora.

Birdman voli svoju decu

Birdman CEO Cash Money Records-a je u razgovoru sa Endži Martinez govorio o trenutnoj situaciju u svojoj izdavačkoj kući, te odnosu sa svojim izvođačima, što je pratilo česte patetične digresije u kojima je tvrdio kako voli Lil Vejna kao svog sina i slično.

Ultimativni beli par

Ja sam lično vrlo srećan zbog Kalvin Harisa i Tejlor Svift. Mnogo su mi gotivniji celebrity par od Kanjea i Kim, a mislim da bi, ukoliko nastave jako kao do sada, mogli da pariraju Jay Z-ju i Yonce kao najveći beli power couple.

Swan goals.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Madame Minaj

Niki je skoro dobila svoju voštanu figuru u muzeju “Madame Tussauds” i to u verziji iz spota Anaconda.

Singlovi

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: