Da li imate preko 18 godina?

Od žurke do festivala – 11 godina Kišobrana

U subotu 7. decembra u klubu Drugstore, sa početkom u 23h, očekuje vas 11. rođendan Kišobrana.

Autor:
4
0

Nakon prošlogodišnjeg 10. rođendana Kišobran kolektiva sa preko 2500 posetilaca u beogradskom klubu Dragstor, Kišobran nastavlja istim trendom i za 11. rođendan nam na istoj lokaciji predstavlja novi koncept njihove žurke koji se bez preterivanja već sad može nazvati pravim festivalom.

U prostoru Dragstora i ovaj put na čak 5 bina predstavljaju nam sve što je bitno i aktuelno na domaćoj muzičkoj sceni. Pored čestih i standardnih gostiju na Kišobran žurkama benda Vizelj, repera koji se krije iza pseudonima Kene Beri, rezidenata Kišobran žurke ekipe Disko Buvljak i Dothemath-a, na 11. Kišobran rođendan dolazi Ploy, producent i DJ iz Velike Britanije koji će nastupiti uz DJ kolektiv SUTRA, multidisciplinarnu rejv platformu  za koje nastupaju SAUD b2b Bucalo, UBICA b2b Cuban Chamber of Commerce i Am Hi b2b 7II. SUTRA promoviše muziku koja je intenzivna, dinamična i nepredvidiva a u kojoj žanr, ritam i tempo nisu ograničenja već samo prilika za igru.

Od mladih i novih bendova imaćemo priliku da upoznamo bend d r a m iz Beograda čiji prvi album se očekuje do kraja godine a za sebe kažu da prave muziku specijalno za devojke sa drečavo ofarbanim kosama,  fenomenalni Neon Puma koji predstavljaju novi talas srpskog hevi metala, a tu su i garažni pankeri Sv. Pseta, eksperimentalni elektro set benda Turisti koji će predstaviti sasvim nov materijal i jedan od jačih repera na planeti zemlji – Yan Dusk. Misteriozni producent BNJD Soundsystem, popularni DJ Memet i mlada alt RNB nada iz Republike Srpske – Svoje okupiraju hodnike kluba na uvek omiljenom IceCreamBooth stejdžu!

Pored svih ovih gostiju, u Big room-u Dragstora predstaviće nam se naravno i standardni Kišobran DJevi i VJevi sa setom prepunim hitova koji sumiraju ovu 2019. i najavljuju 2020. godinu.

Kišobran kolektiv je ovu 2019. godinu obeležio različitim programima i poduhvatima od kojih izdvajamo letnje Piknike sa Burger House-om i Kabinetom u prostorima gradskih muzeja, Hali Gali projekat u saradnji sa bendom Vizelj i kolektivom Noćne more ali Huteneni festival u saradnji sa Pop Depresijom koji nas očekuje već 30. novembra u prostoru Doma omladine Beograda.

U BLACK ROOM-u nastupiće PloySUTRASAUD,Cuban Chamber of Commerce,  UBICAAm HiBucalo, 7II.

U TECH ROOM-u čekaju vas VizeljKene Beri,  Neon Pumad r a m.

U CHAMBERS-u nastupaju Turisti, Sv.PsetaYan Dusk, Dothemath.

U IceCreamBooth muziku će puštati Disko Buvljak, BNJD Soundsystem, DJ Memet.

Foto: Aleksa Vitorović

Pretprodaja karata je u bazi Kišobrana, baru Zaokret, po ceni od 400 dinara, a na ulazu karte će biti 600 dinara.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: