Da li imate preko 18 godina?

Novi album KKN “Uskoro” u prodaji

Kanda, Kodža i Nebojša će izlazak albuma objaviti koncertom na tajnoj lokaciji.

Autor:
0
0

Nakon pet godina izdavačke pauze legendarni sastav Kanda, Kodža i Neojša 15. februara konačno će objaviti album pod nazivom “Uskoro”. I pre izlaska, izdanje je već  osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan”. Pesma “Tako volim da živim” unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine. Izabrana za „Mascom hit godine“, snažno i neumoljivo, grupa Kanda, Kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.

Album “Uskoro” definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni Centar u Beogradu.

Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicionialo album “Uskoro” kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu (na tajnoj lokaciji) kojim će bend objaviti izlazak albuma “Uskoro” na vinilu.

Ljubitelji su već u mogućnosti da kupe vinil, u ograničenom tiražu, i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu. Mascom.rs je adresa, a više informacija objavićemo uskoro.

Nešto manje od mesec dana nas deli do izlaska albuma “Uskoro” a nešto više do koncerta na tajnoj lokaciji. Članovi grupe Kanda, Kodža I Nebojša vas sa nestrpljenjem očekuju i poručuju: “Dođite da se družimo. Sviramo za vas!”

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: