Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: Lana Del Rey i Hozier

Dvoje poznatih pop izvođača predstavljaju na čemu su radili prethodnih meseci.

Autor:
0
0

Lana Del Rey

Lana je prošle nedelje naglo prekinula tišinu. Prvo je predstavila svoj novi singl “Mariners Apartment Complex“, pesmu koja je svetsku premijeru doživela kao Hottest Record In The Worldu emisiji Annie Mac na BBC Radio 1, a već ove nedelje nas je prijatno iznenadila i predstavila čak devet minuta dugu pesmu “Venice Bitch“.Novi singl je predstavila u emisiji Apple Music Beats 1koju vodi Zane Lowe.

Osim što je predstavila novi singl, u istoj emisiji je i eksluzivno najavila svoj novi album “Norman Fucking Rockwell“. Informacije o tačnom datumu predstavljanja Laninog šestog studijskog izdanja ostaju nepoznate, mada znamo da album za sada sadrži 11 numera. Poslednji album “Lust For Life“slušali smo prethodne godine, a dobio je i nominaciju za Grammy. Pored Lane, za nove pesme zadužen je Jack Antonoff, osvajač tri nagrade Grammy, koji je do sada radio na najuspešnijim pesmama izvođača poput Lorde,Taylor Swift, St. Vincenti mnogi drugi.
Za obe numere su dostupni prateći video spotovi koje je Lana kreirala u saradnji sa svojom sestrom, koja se krije iza pseudonima Chuck.

Singl “Mariners Apartment Complex“ možete čuti i preuzeti na ovom linku, dok singl “Venice Bitch“ možete naći ovde.

Hozier

Hozierje osvojio svet 2014. godine kada je objavio svoj hit “Take Me To Church“. Ova neverovatna traka podigla ga je sa ulica Dablina do internacionalog priznanja od strane kritičara i fanova. Usledio je i prvi album, kao i nastup u popularnom skeč šou Saturday Night Live. Nakon pojavljivanja u ovoj popularnoj emisiji, Hozier je nastupao na rasprodatim turnejama širom sveta za koje je krajem 2016. rekao da su jako iscrpljujuće, pa je napravio pauzu kako bi se fokusirao na pisanje novog materijala.

“Nina Cried Power“je EP izdanje kojim najavljuje svoj drugi studijski album koji možemo da očekujemo početkom sledeće godine. Vodeći singl, istog naziva kao i EP, je inspirisan legendarnim izvođačima kao što suNina Simone, Joni Mitchell, Billie Holiday, kao i Mavis Stapleskoja se pojavljuje u pesmi. Hozier kaže da je EP ljubavno pismo američkom rokenrolu.

EP “Nina Cried Power“ možete preuzeti i preslušati na ovom linku. 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: