Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: Denzel Curry

Američki reper predstavlja svoje najnovije izdanje: album TA1300.

Autor:
0
0

Denzel Rae Don Curry, kako glasi puno ime ovog američkog repera, predstavlja treće studijsko izdanje “TA1300“. Novi album je sastavljen iz tri celine: Act 1: Light, Act 2: Grayi Act 3: Dark, a Denzela nalizira uvek aktuelne probleme u društvu: predsedničke izbore, generalno stanje muzike, mržnju, paranoju, slavu, osvetu, kao i lične priče o bliskim susretima sa smrću.

Denzel Curryje rođen 1995. godine na Floridi, a originalno je poreklom sa Bahama. Pohađao je Design And Architecture High Schoolu Majamiju, a nakon što biva izbačen ubrzo se upisuje na Miami Carol City Senior High School, gde započinje rad na debitantskom albumu “Nostalgic 64“.

“TA1300“prati veoma uspešne albume: pomenuti “Nostalgic 64“ iz 2013. godine i “Imperial“, koji je izdat tri godine nakon debitantskog. Mladi Denzelje od starta svoje karijere veoma produktivan, te uz tri zvanična studijska izdanja iza sebe ima i: šest mikstejpova, ali i dva EP-ja – “32 Zel/Planet Shrooms“ i “13“ koji je objavljen tokom leta prošle godine.

Album možete preuzeti i preslušati na ovom linku

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: