Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: Death Grips i Drake

Od hip hopa, panka i grajma do r'n'b-a.

Autor:
0
0

U ovom izdanju New Music Fridayu saradnji sa Universal Music Serbia predstavljamo vam dva izdanja koja su izašla u prethodnih par nedelja, ali smatramo da ih ne smete propustiti!

Death Grips – “Year Of The Snitch“ (album)

Sve što su Death Gripsobjavili pre izlaska “Year Of The Snitch“,šestog studijskog albuma ovog već kultnog benda, ukazivalo je na to da ćemo i od novog LP izdanja dobiti ono što se od njih očekuje – neočekivano! Kampanju za novi album su počeli vodećim singlom “Streaky“, a završili vizualom za šesti singl “Shitshow“ u kom između ostalog možemo videti krupan kadar žene koja urinira. Vizuali i spotovi potvrđuju da Death Grips nisu izgubili želju da vizuelno provociraju, te da su u ovoj kampanji možda i najagresivniji do sada.

Kritičari kažu da je ovo njihovo najbizarnije izdanje u karijeri bizarnih izdanja, a kao jedan od primera zašto, citraju saradnju na pesmi “Dilemma“ sa rediteljem animiranog filma “Shrek“, Andrew Andersonom. Žanr muzike na albumu, kao i žanr samog benda koji korene nalazi u hip hopu, panku i grajmu, je teško definisati. Na albumu čak možete čuti kako Death Grips zvuče u rokabili fazonu, žanr sa kojim su eksperimentisali u pesmi „Dissapointed“.

Album “Year Of The Snitch“ je od danas u Srbiji dostupan na servisima Deezer i Google Play; kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama, preko ovog linka.

Drake – “Scorpion“(album)

Drake je jedno od najvećih imena u pop istoriji sa preko 30 top 10 singlova u karijeri, a njegov novi album “Scorpion“to samo potvrđuje. Pored gostovanja na pesmama “Look Alive“ BlocBoy JB-a i “Yes Indeed“ Lil’ Baby-a, uključujući 25 pesama koje se nalaze na albumu, Drake je razbio sopstveni rekord sa 27 pesama naBillboard Hot 100 listi. Prethodni rekord je držao kada su se sve pesme sa prošlogodišnjeg albuma“More Life“ našle na listi. Na albumu između ostalih gostuju Jay Z, Nicki Minaj,Ty Dolla $ign,Future, a publici je nainteresantnije bilo pojavljivanje Michaela Jacksona.

Album “Scorpion“ je od danas u Srbiji dostupan na servisima Deezer i Google Play; kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama, preko ovog linka. 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: