Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: Ariana Grande – Sweetener

Dvadesetpetododišnja Amerikanka predstavlja svoj novi album, kojim naslućuje uzbudljiv miks drugačijeg popa i zvuka na koji smo od nje navikli.

Autor:
0
0

Nakon kraće pauze, Ariana Grande nam predstavlja svoje četvrto studijsko izdanje “Sweetener”. Ariana je svoju karijeru počela na Brodveju u mjuziklu “13”, a svetsku slavu je postigla ulogom u seriji “Victorious”. U saradnji sa Universal Music Serbia, donosimo vam novi pop zvuk ove američke zvezde.

Muzičku karijeru započinje 2013. godine sa debi albumom “Yours Truly”, nakon što vodeći singl “The Way” postaje apsolutni hit. “Yours Truly” osvaja vrhove svetskih top listi, uključujući prvo mesto na Billboard Top 200 listi.

Slični uspesi se ponavljaju i sa njena dva naredna albuma, “My Everything” iz 2014. i “Dangerous Woman” iz 2016. Oba albuma osvajaju same vrhove svetskih top listi, kao i singlovi poput “Problem”,”Dangerous Woman”, “Into You” i “Side To Side”, jednu od mnogih kolaboracija koju je Ariana ostvarila sa popularnom reperkom Nicki Minaj.

Albumu “Sweetener” su prethodili singlovi “No Tears Left To Cry” i “God Is A Woman”, kao i promo singl “The Light Is Coming” sa Nicki Minaj. Kada se singl “No Tears Left To Cry” popeo na treće mesto Billboardove Hot 100 liste, Ariana je postala jedini izvođač u 59-ogodišnjoj istoriji liste čiji su debi singlovi sa sva četiri albuma osvojili top 10 pozicije.

Album “Sweetener” možete preuzeti i preslušati na ovom linku. 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: