Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: Frenkie i Sajsi MC

Singl "Svi" dolazi od poznatog bosanskog repera i najveće mlade ženske zvezde srpskog repa, a zamišljen je kao soundtrack za noćne izlaske.

Autor:
0
3

U saradnji sa Universal Music Serbia, predstavljamo vam trenutno najpopularniji bosanski reper Frenkie i jedna od najvažnijih dama srpskog repa Sajsi MC, sinoć su objavili spot za zajednički singl “Svi” u produkciji bosanskog producenta Indiga. 

Nikola Blagojević © Spektroom

Frenkie i Sajsi su ove godine provodili dosta vremena zajedno za vreme rada na projektu “Red Bull RapLika”, gde je Sajsi MCbila sudija i voditeljka.

“Frenkie i ja smo u bližem kontaktu već neko vreme preko “Red Bull RapLike” i vremenom smo skapirali da pored toga što smo generacija, mi muziku i rep u srži doživljavamo na gotovo isti način. O saradnji pričamo već neko vreme, a kada je Indigo poslao genijalnu matricu oboje smo tekst praktično iz prve napisali. Moja publika zna da baš retko sarađujem sa reperima pa će im i biti jasno koliko je ova saradnja posebna i koliki je Frenkie car!“- rekla je Sajsi MC o saradnji na numeri “Svi”.

Frenkie nam singl “Svi“predstavlja nakon sjajnog zajedničkog albuma sa Kontromi Indigom – “Egzil“ koji je sa singlovima “Đe Će Ko“, “Motaj Kablove“ i “Tupakamaru“ osvojio publiku širom Balkana. Frenkie i Sajsi posebno ističu da je pesma klupskog karaktera i očekuju da će biti svojevrsni soundtrack za noćne izlaske. Svesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za fanove u celom regionu, ali taj momenat iznenađenja im je upravo posebno drag. Tekst pesme su pisali zajedno, dok se u spotu osim njih pojavljuje i Tijana Rašić, sestra Sajsi MCi saradnica na sceni, ali i Ina Čano- muzičarka, umetnica i model.

Nikola Blagojević
© Spektroom

O saradnji sa Sajsije i Frenkie slično prokomentarisao sa: “Sajsi je carica i sa njom je bilo baš prijatno sarađivati! Pored toga što je veliki profesionalac, mi imamo baš sličan ukus kada je muzika u pitanju. Ideju da zajedno nešto snimimo se dugo kuva i sada se konačno sve poklopilo i ostvarilo. Pesma je klupska i nadam se da će pumpati u klubovima po celom Balkanu!“.

Singl “Svi” možete preslušati i preuzeti na ovom linku.

Lajkuj:

Komentari:

  1. Ankica says:

    Haha, meni je ovaj najpoznatiji reper potpuno nepoznat a najvažnije dame, totalno nevažne. Kakav uvod u tekst.

  2. Idete doma kompanjerosi.Baj ,baj.pa,pa,Sve što treba da znate reka vi Duško,a ako vi treba translator,pričekajte pola godine za prevod žednih preko vode,oceana. Ama dosta je bilo i vaših porodično ubrzano neškolovanih kadrovika,polupismenih rukovodilaca,interesnih direktora,šefova,prišefovskih ulizica.Kombi partijica ali najača po direktorovanju.Čast i čest starim kadrovima Kalamperoviću,i Orlandiću,ostali ajte malo odmorite,previše ste poletjeli čak i bez uslova za dnevni a ne za noćni let. http://tonyclifton.net/

  3. primio sam says:

    hvala juniversal muziko sto izdvajate najbolje sa nashe scene za nas srbe i ostale na balkanu treba nam neko da skrene paznju na kvalitet hvala vam sto sedite na dupetu i promovisete artiste bez pola mozga za velike pare spasioci nasi niste ni krive da ovde ima muzike oa ajde ne go nema a vi videli ok sajsi ok bend i frenki muslo i kao to je okej okej jeste opravdali platu

Ostavite komentar:

Slični članci: