Da li imate preko 18 godina?

Najveći koncert Repetitora u Beogradu

Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!

Autor:
0
0

Bend Repetitor će 1. juna nastupiti na svom do sada najvećem solističkom koncertu u Beogradu u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC). Ovim koncertom beogradski bend će obeležiti 10 godina od objavljivanja prvog albuma.

,,Sve što vidim je prvi put” poručila je grupa Repetitor debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu. Povodom desetogodišnjice izlaska albuma koji je promenio tok razvoja nove srpske scene, eksplozija prerasta u nuklearni udar.

“U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike. Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu”, kaže Boris Vlastelica.

Ulaznice za veliki koncert Repetitora u bašti SKC-a 1. juna su dostupne od srede, po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD tickets, u Felixu (TC Sremska I sprat) i kafićima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b). Po isteku promo kontigenta, karte će u pretprodaji biti 800, odnosno 900 na samom ulazu.

Povodom desetogodišnjice debi albuma, a pred veliki beogradski koncert koji pripremaju za 1. jun i baštu SKC-a, Repetitor je objavio i tri spota sa izdanja ,”Sve što vidim je prvi put”, za pesme koje do danas nisu bile ekranizovane.

Spotovi za pesme ,”Ja”, “,Zli sin” i “Pukotine” nastali su u Kvaki 22 u decembru 2017. godine zahvaljujući Nemanji Đorđeviću (kamera i režija) i Uni Bojić (montaža i režija).

*naslovna fotografija: Marija Strajnić

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: