Da li imate preko 18 godina?

MUSIC FLASH

Tidal goes platinum, Tejlor na najunosnijoj turneji karijere dok Future i Drejk proslavljaju sjajnu godinu sa novim No1 albumom

3
0

Predstavljamo vam najsvežije vesti i singlove iz sveta muzike. Tejlor Svift, Rijana, četvrto izdanje Global Citizen festivala i singlovi Artan Lilija, Mkdsl, 2 Chainz, The Libertines…

 

Taylor brings it back home

Tejlor Svift je u jeku svoje svetske turneje, inače promocije njegog osmostruko platinastog albuma “1989”, posetila i Nešvil, mesto gde je započela svoju karijeru i priredila pravi spektakl. Pored niza gostiju iznenađenja, uključujući Stivena Tajlora i Alison Kraus, najzapaženiji je bio eksplozivan nastup sa Mik Džegerom i izvedba klasika “(I Can’t Get No) Satisfaction” iz 1965. Iako tek na polovini svog kalendara, Tejlor je već uspela da zaradi više novca nego na bilo kojoj prethodnoj turneji, a ne bi me iznenadilo da se do kraja ova turneja ispostavi i kao jedna od najlukrativnijih svih vremena.

Mick. Jagger. Nashville.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

What a time to be alive

WATTBA indeeeed, za Future-a i Drizija. Pošto su obojica praktično izbacili najvažnije albume u karijeri, uradili su zajednički surprise tejp koji je za čas dospeo na prvo mesto Billboard-ove liste albuma, a sad se već nagađa hoće li prodati više primeraka od Jay Z/Kanje collab albuma “Watch The Trone”. Ovaj uspeh na neki način simbolizuje i smenu generacija u repu gde Drejk kao ljubimac lepšeg pola postaje nasevani gengsta reper sa sve onom slatkom crticom iznad zaliska, dok Future posle kolebanja u pop vodama izbacuje možda najbolji trep album do sada snimljen. Shine bright like those diamonds, boys!

?????? #WATTBA

A photo posted by Future Hendrix (@future) on

Građanin sveta

Ovogodišnji Global Citizen festival pod sloganom WE ARE NOT A GENERATION OF BYSTANDERS je održan u Central Parku u Njujorku uz nastupe zvezda poput Bijonse, Coldplay, Pearl Jam i Eda Širena. Kris Martin je i kreativni direktor ovog festivala nastalog sa ciljem da do 2030. godine iskoreni ekstremno siromaštvo u svetu.

Rihanna goes Puma

Rijana je uradila tri motivaciona videa za Pumu, pretpostavljam u okviru nekog vrlo unosnog ugovora. U ovoj akciji su joj se pridružili mnogi poznati sportisti, uključujući Juseina Bolta i engleskog fudbalskog prvoligaša Arsenal. Celu listu ovih videa možete pogledati ovde.

Nick & Mick

Niki Minaž i Mik Mil su uradili svoj prvi zajednički photoshoot za američki magazin GQ koji slavi kako njihovu ljubav tako i uspeh. Uz ovo Niki traži mlađu verziju sebe koja bi je tumačila u novoj seriji televizije ABC Family koja se bavi njenim odrastanjem u Kvinsu devedesetih, te njenim privatnim životom pre nego što je postala slavna.

TIDAL goes platinum

Pošto je bio na granici da izađe iz avanture sa svojim streaming servisom, Jay Z sada sprema proslavu Tidal-ovog milionitog člana.

Singlovi

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: