Da li imate preko 18 godina?

Mother’s Cake 10. aprila u Beogradu

Austrijski psych/prog bend, koji je nastupao kao predgrupa bendovima kao što su AC/DC, Iggy Pop i Deftones, nastupa u klubu Atom Akademija.

Autor:
0
0

Sirovi i energični trio Mother’s Cake, koji je pažnju na sebe skrenuo nastupima ispred velikana muzičke scene kao što su AC/DC, Iggy Pop, Deftones, Wolfmother, Anathema, Pentagram i Omar Rodriguez Lopez Group, nastupiće 10. aprila ove godine u klubu Atom Akademija u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas. 

Mother’s Cake je austrijski psych/prog bend osnovan 2008. godine u malom mestu u tirolskim Alpima. Na njihov muzički izražaj najviše su uticali izvođači kao što su Mars Volta, Red Hot Chili Peppers, Led Zeppelin i Bootsy Collins. Godine 2010. pobedili su na Local Heros takmičenju demo bendova u Austriji, što im je donelo mogućnost nastupa na završnom takmičenju u Mađarskoj gde su učestvovali mnogi evropski bendovi na kojem je sastav Mother’s Cake osvojio drugo mesto.

Debitantski album “Creation’s Finest” objavili su 2012. Godine. Tri godine kasnije usledila je nova ploča “Love The Filth”, a između ova dva studijska izdanja, 2014. su predstavili live album “Off The Beaten Track”. Upoređujući ih sa bendovima kao što su Mars Volta, Jane’s Addiction i Led Zeppelin, ove ploče su utemeljile put onome što predstavlja njihovo najbolje izdanje u karijeri “No Rhyme No Reason”.

Najrecentnije izdanje benda “No Rhyme No Reason” objavljeno je krajem januara prošle godine. U pitanju je njihov treći album, a pored članova benda za produkciju je bio zadužen David Furrer. Pesme na ploči, kao što su prvi singl “The Killer”, “The Sun” i početna “No Rhyme Or Reason” instantno stvaraju efekat eksplozivnom kombinacijom psihodeličnog, indi i bluz roka, dok neke druge numere poput “Streetja Man”, “Enemy” i “H8” pogađaju u centar miksujući pshilodelični, progresivni i space rok u upečatljivu zvučnu paletu.

Ograničen kontigent ulaznica po promotivnoj ceni od 500 dinara može se kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kafeu Zbornica (Skender Begova 53b), FELIX Shopu, TC Sremska, kao i u klubu Atom Akademija. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 600 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 700 dinara.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: