Da li imate preko 18 godina?

Rex Regis – Deep in Bacardi

MIX NEDELJE

Autor:
0
0

“Na samom jugu Afrike đe se sudaraju kavkaska i negroidna rasa, đe svetske korporacije kreiraju buducnost Zulu nacije nastao je tropski, veseo, a ponekad veoma mracan – Bacardi house.”

Rex Regis je dj i producent iz Podgorice. Muziku praktično pušta od srednje skole. Počeo sa hip hopom, a narednih godina otkriva dancehal, dubstep, house…Pravac u kom se muzički razvija u mnogome određuje “Reggeaneracija”, podgorička radio emisija o reggae kulturi, čiji je bio deo nekoliko godina. Sada najviše vremena provodi u Beogradu, deo je Mystic Stylez ekipe a uskoro očekuje Ep i rmx za britanski Crystal Culture label. Kakvu danas muziku bira zavisi iskljucivo od vajba u klubu. Retko kad se drzi jednog pravca.

UPCOMING GIGS:

8. novembar The Ghetto Sound Of Lisbon klub Drugstore. Regis i Mystic Stylez ekipa dovode Dj Marfox-a. Dj-a koji dolazi direktno sa Lisabonske scene, čiji zvuci dopiru do publike kako u Evropi tako i Americi. Marfox je nedavno priveo kraju US turneju a pre toga je više puta prelazio Evropu rame uz rame sa Kode 9-om, RP Boo-om. Ono što je sigurno je da ovo veče iskače iz domena regularnih dj bookinga u Beogradu, go check it out!. Subota 8.11.

Tracklist:

 1. Thabang Tabane & Mabi Thobejane - Mabirimba
 2. Bop Ft Magesh, Professor & Xelimpilo - Lmali
 3. Thebe - Samusa
 4. Infinite Boys Ft. Coco - Teka Teka
 5. DJ Spoko - Mzansi
 6. Oskido Ft. Good Enuf & Deshi - 5 Skippers
 7. Djeff Afrozila Ft. Nacobeta Agre G & Game Wala - Mwangol
 8. Oskido WOza Nana Ft Nokwazi Thandiswa - Mazwai Heavy
 9. Afrodeep - Skandi Roots
 10. Dj Lag - Blast
 11. Dj Lag - Wamnandu Qo
 12. Rudeboyz - Masive Bang
 13. Dj Gamboa - Do Cotuvelo

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: