Da li imate preko 18 godina?

Kristijan Molnar: Tara’s Little Mix

MIX NEDELJE

Autor:

Krajem maja smo u društvu danima pričali kako će se mala Tara roditi tačno dok ja budem svirao na MAD-u. Pogodili smo! Naravno ja napravim grešku i ne snimim taj mix… sramota. Zato je ovaj posvećen njoj i snimljen je u potpalublju broda 20/44 gde će sigurno plesati kad poraste. Inače, Tara je bila u Boiler Roomu još dok je bila u stomaku, slušala Prinsa Thomasa i Gerda Jansona. Biće to jedna opasna devojka, čuvajte se momci.

Kristijan Molnar, publici je najpoznatiji kao voditelj radio emisije Christalization, koja je već četvrtu godinu emituje disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk, soul. Na nedeljnom nivou, Christalization istražuje kakav nas zvuk očekuje na klubskoj underground sceni mesecima unapred. Tokom prethodnih godina preko 100 gostujućih imena bilo je “kristalizovano”, počevši od popularnog izraelskog producenta Guy Gerbera, do velikih nemačkih umetnika kao što su Stimming, Matthias Tanzmann i Ian Pooley, ili francuskih predstavnika house muzike Phil Weeksa i Franck Rogera, britanskog ženskog dvojca Blond:ish i kanadskog live act-a Amirali. Nova sezona je do sada ugostila nekoliko sjajnih imena kao što su Mr. Fingers, Douglas Greed, Ruede Hagelstein, Thomas Herb, Rubini i Obermann.

Kristijan je kao DJ nastupao širom Srbije i Evrope uključujući EXIT Festival, Love Fest, Amsterdam, Kipar i sada već poznatim all night long setovima u klubu 20/44 u Beogradu. Takođe, SAE Institute je prepoznao privrženost njegovog rada i nagradio stipendijom u oblasti audio inžinjeringa.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: